UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Skill at arms-tunti 15.06.-18

Ratsukko ravasi suoraan kohti quintainia. Peitsen kärki kolahti kilpeen, oli totuuden hetki: kaatuisiko kilpi, vai pyörähtäisikö vivun päässä oleva hiekkapussi ratsastajan selkään?

VHRY// Dragon Age Estaten kisoja

Perjantaina 15.6 Zenin hiekka-areenalla kokoonnutaan tutustumaan historiallisen ratsastuksen perusteisiin. Tunti on suunnattu aloitteleville sekä lajiin tutustuville, joten aiempaa kokemusta ei tarvita — vain rohkeaa ja uteliasta mieltä! Etenemme jokaisen kohdalla yksilöllisesti, joten jännittynyt ratsu tai ratsastaja ei ole ongelma: kaikki suorittavat sen verran mitä kykenevät. Tärkeintä on saada kosketuspintaa lajiin ja jäädä ehkä hyvällä tuurilla koukkuun...

Opettajana toimii vähäsanainen ja ehkä hieman nihkeä, mutta sitäkin asialleen omistautuneempi Iivari von Hoffrén.
Lomakkeen tehtäväosioon saat vastauksia seuraavista linkeistä: Skill at Arms (Haukkalevä) & Historiallisen Ratsastuksen Seura

» Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.06.2018
» Tunti pidetään Zenin hiekka-areenalla. Mikäli sää on erittäin kurja, siirrymme maneesiin.
» Otamme tunnille maksimissaan kolme ratsukkoa taataksemme jokaiselle yksilöllisen opetuksen.
» Tunnille osallistut vastaamalla tähän lomakkeeseen.
» Tunnista tehdään tekstikoosteet osallistujien vastausten perusteella.

Osallistuminen

Osallistu vastaamalla tämän lomakkeen kysymyksiin.
Tallikohtaista rajoitusta ratsukoiden määrästä ei ole, mutta suosittelemme että yhdeltä tallilta tulisi maksimissaan kaksi ratsukkoa.

Osallistujat

Ryhmä 1.

Maya Mesikämmen & Lítil frá Birkiskógur

S & Azshara

Ida Taivalpaasi & Isaac d'Alviano

Ryhmä 2.

Mirka & Ponipalleron Syysilta

Ava P. & Sysivalkee

Ikki & Eberardo

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.