UTF-8 ZEN

Tallissa tapaamme

Klikkaamalla kuvaa avaat esittelyn, ja klikkaamalla sitä toistamiseen saat suljettua sen.

Iivari

Hiljainen Iivari on epäsosiaalisesta luonteestaan huolimatta koko tallikompleksin omistaja, viimeinen sana ja laatua janoava haukansilmä joka huomaa pienimmätkin epäkohdat huonosti hoidetusta hevosesta lakastuneisiin kukkaistutuksiin. Hänen perusolomuotonsa on kylmän laskelmoiva, ja yleensä miehen hymy ei tunnu ylettyvän silmiin saakka — hänen katseensa on aina yhtä pistävä. Iivari analysoi mielessään jatkuvasti tilanteita ja tilaisuuksia, pelaten pelinsä yleensä aina omaan pussiin.

Vaikka mies ei paljoa puhu, on häntä silti turha väittää arkajalaksi. Iivarille on kunnia-asia herättää huomiota niin omintakeisilla asuvalinnoillaan kuin aina vain kummallisemmiksi muuttuvilla rotuvalinnoillaan — dongolat ja batakinponit ovat vasta alkua...

Vitaliya

Vuonna 2015 mukaan kuvioihin tuli Vitaliya, joka pikku hiljaa hivuttautui kartanonomistajasta myös tallin johtohahmoihin. Häntä erehdytään usein luulemaan Iivarin naisystäväksi, mutta näin asia ei todellakaan ole: kaksikon ystävyys on ennemminkin hyvin luova ja kunnianhimoinen yhtiökumppanuus, jossa kumpikin täydentää toisensa heikkouksia erilaisilla persoonillaan. Vitaliya on nimittäin kaikkea muuta kuin hiljainen... Hän on hyvin voimakastahtoinen nainen, joka tekee selväksi mitä tahtoo ja mikä on hyvä, mikä ei. Vitaliya ei pelkää korottaa ääntään eikä myöskään välttele riitaa, enemmänkin välillä tuntuu siltä että kärkässanainen omistajatar suorastaan kaivelee verta nenästään pistelemällä sanaisella säilällään kaikkialle minne yltää.

Clave

Clave on pitkin Eurooppaa matkaillut aussi, joka houkuteltiin suoraan pitämältään koulutusklinikalta Zeniin eteenviemään hevosia. Aluksi Claven piti hoitaa vain muutama nuorikko kisakuntoon, mutta lämminsieluinen ja hyväntahtoinen mies jäi loppujen lopuksi pidempiaikaiseen pestiin sillä ehdolla että saa majoittaa omat hevosensa maksutta työpaikkansa tiloihin.

Jokainen puhtaat jauhot pussissaan pitävä tulee toimeen Claven kanssa: hänen maljansa on aina puoliksi täysi eikä tyhjä, ja vilpittömille ihmisille mies on tasan yhtä vilpittömän mukava, rehellinen ja avoin. Clave ei ole mikään hölöttäjä ja puhuu Iivarin tapaan vain silloin kun on tarvis, mutta aina kun hän sanaisen arkkunsa aukaisee niin sieltä pääsee ulos vain silkkaa asiaa ja tarkoin punnittua tekstiä.

Amelie

17-vuotias Amelie on pieni ja linnunluinen tyttö, joten hän on kuin syntynyt laukkaponin selkään. Hurjaluontoinen ja kovakalloinen Amelie ei pelkää tiukkojakaan tilanteita, eikä ole olemassakaan hevosta jota hän ei uskaltaisi ratsastaa — itsesuojeluvaistoa saisi siis olla olemassa...

Amelie on syntynyt Ranskassa, mutta hän on muuttanut jo alle vuoden ikäisenä Suomeen äitinsä kanssa suomalaismiehen perästä. Kun Zen muutti Latviaan ei Amelien odotettu lähtevän mukaan, mutta hän jaksoi ympäripuhua itsensä mukaan tallin nuorimmaksi palkkatyöläiseksi. Vaikka hänen äitinsä verenpaine on jatkuvasti tapissa lapsensa ymmärrettävän riskialttiin harrastuksen ja työn vuoksi niin oikeasti kaikki ovat iloisia Amelien puolesta: kukapa ei tahtoisi päästä unelma-ammattiinsa ennen kuin edes on ehtinyt täysi-ikäiseksi?

Yksityishevosten omistajat


Oye, oye!

Vuodenvaihteen Gaalaillallinen
Hoitohevosia & työpaikkoja

Päivityslaatikko

09.12.2018
Zada saatiin myydyksi, ori lähtee vielä tämän vuorokauden puolella kohti Suomea.

16.11.2018
Gaalaillan kutsusivu on nyt julkistettu ja kutsukirjeet lähtevät vielä tämän viikon puolella matkaan.

05.11.2018
Zada laitettiin myyntiin, nyt loppui huumori pälliorin kanssa. VHRY-tuloksia.

13.09.2018
Gaia lopetettiin iän tuomien selkävaivojen vuoksi. Kaksi uutta hoitajaa, Zoja ja Iitu, aloittivat Isacin sekä Agnesin henkilökohtaisina palvelijoina. :) Tervetuloa!

11.08.2018
Työ- ja hoitajahaku on avoinna, käy kärppänä tilaisuuden kimppuun ;) Foorumi on jälleen käytössä.

06.08.2018
Duke arvosteltiin VHRY:n toimesta Journeyman Steediksi.

27.07.2018
Talliin siirtyy ensi viikon aikana kaksi uutta nuorta PRE-oria, Nefasto ja Hesato. Pojat tulevat vieroitusikäisinä Dawnvalen farmilta Briteistä.

17.07.2018
Elokuun lopulla on klassisen ratsastuksen perehdytystunti, paikkoja on neljä vapaana joten varaa pian omasi!

02.07.2018
Ulkoasu muuttui hieman, PKK-näyttelyistä on muutamia luokkia lukuunottamatta tulokset tulleet. Loppukesän kisat ovat suunnitteilla.

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)

Itse tallista

Asukkaat

Toiminta

Muuta


Uutta Instagramissa

Yhteistyössä kanssamme


Ťnest䡭eit䢯></a>
<a href=
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game stable / This is a sim-game horse.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Pölhö. Sivut © 2010-2018 / Kuvien ja tekstien luvatta kopioiminen on kielletty.