UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Tallin hulmuharjaiset asukkaat

Kaikki tallin hevoset ikääntyvät KATT2-systeemillä, eli yksi irl-vuosi vastaa neljää url-vuotta. Hevoset ovat järjestelty listalle aakkosjärjestyksessä rodun perusteella.

Tällä hetkellä tallissa on...
...oreja 6 kpl ja tammoja 10 kpl, edellämainituista varsoja on yhteensä 5 kpl.
... andalusianhevosia 2 kpl, ara-appaloosia 3 kpl, arabianhevosia 1 kpl, australianhevosia 1 kpl, georgian grande 1 kpl, islanninhevosia 1 kpl, lusitano 1 kpl, sgsh 2 kpl, shetlanninponeja 1 kpl, shirenhevosia 1 kpl & spanish normaneja 2 kpl.

Harr Shahzad, "Zada"
Arabianhevonen

156 cm, mustanruunikko, sukua 1-polvi.
Omena ei ole kauas puusta pudonnut: Zada on aivan yhtä hurja ja tempperamenttinen kuin isänsä Shab, eikä tämänkään orin kanssa aivan kuka tahansa pääse temuamaan. Fn, KTK-II

Crampton Coronet, "Croc"
Australianhevonen

158 cm, ruunivoikko, sukua 1 polvi.
Croc on Claven länkkäriprojektina hieman altavastaajana tässä tallissa, varsinkin kun se on omalla luvalla firman piikkiin ostettu... Mutta noheva, selväpäinen ja energinen Croc lunastaa lupauksensa: parempaa työratsua ei ole eikä tule!

Fn, KTK-II

Duc Obscur, "Duke"
Spanish norman

178 cm, musta, evm-sukuinen.
Komea ja korskea Duke on historiallisissa lajeissa pätevöitynyt järkäle. Ori on viisas ja herkkä ratsu, joka vaatii yhteenhioutumista ratsastajansa kanssa toimiakseen 100%. Varsin arvattavasti Duke on Iivarin ykkösratsu.

PKK-V PP-MVA VIP MVA Fn, KTK-II

Duc Univers, "Uno"
Spanish norman

174 cm, ruunikonkimo, sukua 1 polvi.
Uno seuraa isänsä jalanjälkiä sotaratsun virassa. Nuori ori on intoa ja iloa täynnä, mutta hänellä on silti herrasmiehen etiketti hallussa kaikkine käytöstapoineen.

Ei meriittejä

Galaxia IV, "Gaia"
Andalusianhevonen

164 cm, ruunivoikonkimo, evm-sukuinen
Gaia lukeutuu tallin luottohevosiin. Se on kiltti kuin enkeli ja aivan kaikkien käsiteltävissä. Ratsastaessa se kaipaa selviä apuja toimiakseen hyvin, mutta kaikentasoiset pärjäävät varmasti tavalla tai toisella Gaian satulassa.

PP-MVA Fn, KTK-II, YLA2, KRJ-III

Classic Orchid, "Chilly"
Ara-appaloosa

150 cm, ruunikonpäistärikönkimontiikerinkirjava, sukua 1 polvi
Tallin ensimmäinen oma kasvatti Chilly on elänyt kuin kukka kämmenellä, ja sen kyllä huomaa. Tamma on säikky ja nopea reagoimaan, eikä se näinollen sovellu ainakaan aloittelijoiden ratsuksi. Meidän oma herneprinsessa...

PKK-V VIP MVA Fn, KTK-II, YLA2

Spectacular Orchard, "Carla"
Ara-appaloosa

153 cm, ruunikonpäistäriköntiikerinkirjava, sukua 2 polvea
Chillyn varsa Carla on aivan yhtä hemmoteltu ja rakastettu kuin legendaarinen emänsäkin, mutta siitä huolimatta Carla on astetta rohkeampi ja asenteellisempi. Vauhtia ja reaktionopeutta tästäkin tammasta kyllä silti löytyy.

KTK-I, FF

Esmeralda, "Esmeralda"
Lusitano

156 cm, mustanvoikonpearl, evm-sukuinen
Ken tarvitsee luottoratsun, ottakoon Esmeraldan. Tämä kullanhohtoinen kaunotar on hyvin helppo ja myötämielinen ratsu, joka antaa paljon virheitä anteeksi — toisin kuin hoitaessa, jolloin varsinkin liian rivakka vyönkiristys käy hänen hermoonsa.

Ei meriittejä

Agnes of mcBrook, "Agnes"
Shetlanninponi

103 cm, mushroom, evm-sukuinen
Pienen koon ei kannata antaa hämätä: Agnes on vauhdikas ja reaktiivinen kisaponi, joka ei aivan aloittelijoiden ratsuksi sovellu. Tamman ominta alaa ovatkin ponilaukkakisat sekä esteet — mikään korkeus ei tunnu olevan liikaa tälle superponille...

Ei meriittejä

Magnolia Ion, "Maggi"
Shirenhevonen

178 cm, punaruunikko, sukua 2 polvea
Maggi on lauhkea ja viilipyttymäinen jättitamma, jonka kääntösäde on kuin valtamerialuksella ja kiihtyvyys nollasta sataan kolmessa tunnissa... Mutta vahva tamma on kuin mikä, eikä työhevoseksi varmempaa kaveria tule löytymään.

Ei meriittejä

Zirafe, "Zira"
Sim-game sport horse

157 cm, rautiaantiikerinkirjava , evm-sukuinen
Zira on tallin estetykki, ja sitä varten se on ostettukin. Mikään ei ole mahdotonta tälle energiaa ja voimaa pursuavalle tammalle. Noheva estekiituri kiidättää aloittelevatkin hyppääjät kokemuksella yli.

PP-MVA
Camelopardalis, "Parda" prtsh sgsh // i. Exitus Spiritus, e. Zirafe
Eftirlifandi frá Saulkrast, "Fandi" hprn isl // i. Hávar frá Syndur, e. Lysa frá Moons
Escapist POS, "Isac" rnvkkokrj gg // i. HWA Escaping the Nightmare, e. Like a Twinkle
Grove of Fallen, "Fala" mpäistkrj aa // i. Ghost RWR, e. Spectacular Orchard
Luna I, "Luna" rnvkko PRE // i. Nescubrir KIT, e. Galaxia IV

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.