UTF-8UTF-8 ZEN

Tallin hulmuharjaiset asukkaat

Kaikki tallin hevoset ikääntyvät KATT2-systeemillä, eli yksi irl-vuosi vastaa neljää url-vuotta. Hevoset ovat järjestelty listalle aakkosjärjestyksessä rodun perusteella.

Tällä hetkellä tallissa on...
...oreja 7 kpl ja tammoja 9 kpl, edellämainituista varsoja on yhteensä 7 kpl.
... andalusianhevosia 3 kpl, ara-appaloosia 3 kpl, australianhevosia 1 kpl, georgian grande 1 kpl, islanninhevosia 1 kpl, lusitano 1 kpl, sgsh 2 kpl, shetlanninponeja 1 kpl, shirenhevosia 1 kpl & spanish normaneja 2 kpl.

Crampton Coronet, "Croc"
Australianhevonen

158 cm, ruunivoikko, sukua 1 polvi.
Croc on Claven länkkäriprojektina hieman altavastaajana tässä tallissa, varsinkin kun se on omalla luvalla firman piikkiin ostettu... Mutta noheva, selväpäinen ja energinen Croc lunastaa lupauksensa: parempaa työratsua ei ole eikä tule!

Fn, KTK-II

Duc Obscur, "Duke"
Spanish norman

178 cm, musta, evm-sukuinen.
Komea ja korskea Duke on historiallisissa lajeissa pätevöitynyt järkäle. Ori on viisas ja herkkä ratsu, joka vaatii yhteenhioutumista ratsastajansa kanssa toimiakseen 100%. Varsin arvattavasti Duke on Iivarin ykkösratsu.

PKK-V PP-MVA VIP MVA Fn, KTK-II, Journeyman Steed

Duc Univers, "Uno"
Spanish norman

174 cm, ruunikonkimo, sukua 1 polvi.
Uno seuraa isänsä jalanjälkiä sotaratsun virassa. Nuori ori on intoa ja iloa täynnä, mutta hänellä on silti herrasmiehen etiketti hallussa kaikkine käytöstapoineen.

Ei meriittejä

Luna I, "Luna"
Andalusianhevonen

162 cm, tummanruunivoikko, sukua 1 polvi
Luna on lempeä mutta tarkka barokkikaunotar, joka on oikea unelma rauhallisen ja selkeän ihmisen kanssa. Luna vaatii jonkin verran osaamista, mutta on jokaisen harjoitteluhetken väärti.

Ei vielä meriittejä

Classic Orchid, "Chilly"
Ara-appaloosa

150 cm, ruunikonpäistärikönkimontiikerinkirjava, sukua 1 polvi
Tallin ensimmäinen oma kasvatti Chilly on elänyt kuin kukka kämmenellä, ja sen kyllä huomaa. Tamma on säikky ja nopea reagoimaan, eikä se näinollen sovellu ainakaan aloittelijoiden ratsuksi. Meidän oma herneprinsessa...

PKK-V VIP MVA Fn, KTK-II, YLA2

Spectacular Orchard, "Carla"
Ara-appaloosa

153 cm, ruunikonpäistäriköntiikerinkirjava, sukua 2 polvea
Chillyn varsa Carla on aivan yhtä hemmoteltu ja rakastettu kuin legendaarinen emänsäkin, mutta siitä huolimatta Carla on astetta rohkeampi ja asenteellisempi. Vauhtia ja reaktionopeutta tästäkin tammasta kyllä silti löytyy.

KTK-I, FF

Esmeralda, "Esmeralda"
Lusitano

156 cm, mustanvoikonpearl, evm-sukuinen
Ken tarvitsee luottoratsun, ottakoon Esmeraldan. Tämä kullanhohtoinen kaunotar on hyvin helppo ja myötämielinen ratsu, joka antaa paljon virheitä anteeksi — toisin kuin hoitaessa, jolloin varsinkin liian rivakka vyönkiristys käy hänen hermoonsa.

Ei meriittejä

Agnes of mcBrook, "Agnes"
Shetlanninponi

103 cm, mushroom, evm-sukuinen
Pienen koon ei kannata antaa hämätä: Agnes on vauhdikas ja reaktiivinen kisaponi, joka ei aivan aloittelijoiden ratsuksi sovellu. Tamman ominta alaa ovatkin ponilaukkakisat sekä esteet — mikään korkeus ei tunnu olevan liikaa tälle superponille...

Ei meriittejä

Magnolia Ion, "Maggi"
Shirenhevonen

178 cm, punaruunikko, sukua 2 polvea
Maggi on lauhkea ja viilipyttymäinen jättitamma, jonka kääntösäde on kuin valtamerialuksella ja kiihtyvyys nollasta sataan kolmessa tunnissa... Mutta vahva tamma on kuin mikä, eikä työhevoseksi varmempaa kaveria tule löytymään.

Ei meriittejä

Camelopardalis, "Parda"
Sim-game sport horse

157 cm, punarautias, sukua 1 polvi
Kovakalloinen ja tänttäräluontoinen Parda osaa pitää omista päätöksistään kiinni, joten hänen kanssaan tarvitsee sekä sinnikkyyttä että sitä kuuluisaa huumorintajua. Kun palaset loksahtavat paikalleen ja Pardan saa kuulolle, kuoriutuu siitä emänsä veroinen estetykki.

FF

Zirafe, "Zira"
Sim-game sport horse

157 cm, rautiaantiikerinkirjava , evm-sukuinen
Zira on tallin estetykki, ja sitä varten se on ostettukin. Mikään ei ole mahdotonta tälle energiaa ja voimaa pursuavalle tammalle. Noheva estekiituri kiidättää aloittelevatkin hyppääjät kokemuksella yli.

PP-MVA
Dawnvale Hesato, "Hesato" cre pre // i. Hiago, e. Eneida
Dawnvale Nefasto, "Faust" prt pre // i. Dawnvale Novato, e. Dawnvale Salinera
Eftirlifandi frá Saulkrast, "Fandi" hprn isl // i. Hávar frá Syndur, e. Lysa frá Moons
Escapist POS, "Isac" rnvkkokrj gg // i. HWA Escaping the Nightmare, e. Like a Twinkle
Grove of Fallen, "Fala" mpäistkrj aa // i. Ghost RWR, e. Spectacular Orchard

Oye, oye!

Vuodenvaihteen Gaalaillallinen
Hoitohevosia & työpaikkoja

Päivityslaatikko

09.12.2018
Zada saatiin myydyksi, ori lähtee vielä tämän vuorokauden puolella kohti Suomea.

16.11.2018
Gaalaillan kutsusivu on nyt julkistettu ja kutsukirjeet lähtevät vielä tämän viikon puolella matkaan.

05.11.2018
Zada laitettiin myyntiin, nyt loppui huumori pälliorin kanssa. VHRY-tuloksia.

13.09.2018
Gaia lopetettiin iän tuomien selkävaivojen vuoksi. Kaksi uutta hoitajaa, Zoja ja Iitu, aloittivat Isacin sekä Agnesin henkilökohtaisina palvelijoina. :) Tervetuloa!

11.08.2018
Työ- ja hoitajahaku on avoinna, käy kärppänä tilaisuuden kimppuun ;) Foorumi on jälleen käytössä.

06.08.2018
Duke arvosteltiin VHRY:n toimesta Journeyman Steediksi.

27.07.2018
Talliin siirtyy ensi viikon aikana kaksi uutta nuorta PRE-oria, Nefasto ja Hesato. Pojat tulevat vieroitusikäisinä Dawnvalen farmilta Briteistä.

17.07.2018
Elokuun lopulla on klassisen ratsastuksen perehdytystunti, paikkoja on neljä vapaana joten varaa pian omasi!

02.07.2018
Ulkoasu muuttui hieman, PKK-näyttelyistä on muutamia luokkia lukuunottamatta tulokset tulleet. Loppukesän kisat ovat suunnitteilla.

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)

Itse tallista

Asukkaat

Toiminta

Muuta


Uutta Instagramissa

Yhteistyössä kanssamme


Ťnest䡭eit䢯></a>
<a href=
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game stable / This is a sim-game horse.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Pölhö. Sivut © 2010-2018 / Kuvien ja tekstien luvatta kopioiminen on kielletty.