Tervetuloa!

Virtuaalinen historiallisen ratsastuksen yhdistys, lyhyemmin VHRY, on perustettu vuonna 2016 yhdistämään kaikkia historiallisista ratsastuslajeista kiinnostuneita virtuaaliharrastajia. Tällä hetkellä yhdistyksen puitteista löydät kisa- ja valmennuskalenterin, jalostushevoslistan sekä suppean laatuarvostelun.
Sivuiltamme löydät myös esittelyjä historiallisiksi lasketuista ratsastuslajeista, kuten ratsujousiammunnasta, skill at arms:ista, alta escuelasta jne. Esittelyjä tehdään jatkuvasti lisää, ja apukädet lajiesittelyiden kirjoittamiseen ovat tervetulleita. Mikäli sinulla sykkii sydän muiden opastamiselle ja jonkinlaista pohjatietämystä esimerkiksi keskiaikaisista lajeista tai vaikkapa barokkiratsastuksesta löytyy, niin odotamme innolla yhteydenottoasi!

Oletko uusi historiallisten lajien parissa? Lajiesittelyiden lisäksi kannattaa vilkaista myös Usein Kysytyt Kysymykset.

Menestystä teille kaikille toivottaa,
Pölhö (VRL-01436) epolho[ät]hotmail.com
R. (VRL-13369) rraituva[ät]gmail.com

Yhdistyksen sähköposti: yllapito_vhry@outlook.com

Päivityksiä

12.01.2021 2021 Cup-osakilpailut järjestetään joka toinen kuukausi helmikuusta alkaen. Sääntöihin on lisätty ratsastajakohtainen rajoite max. 2 starttia per luokka.

3.11.2020 UKK-sivu lisätty.

21.10.2020 VHRY:n uusi sähköpostiosoite on yllapito_vhry@outlook.com.

05.08.2020 Cup starttaa kuun lopussa. Osakilpailuille etsitään järjestäjiä, ilmoittautua voi osoitteeseen epolho@hotmail.com. Lajiesittelyistä löytyy nyt ratapiirroksineen kaikki skill at arms-radat, esittely joustauksesta sekä ehdotelmia alta escuela-luokkia varten.

24.01.2020 Kaikki sivut lajiesittelyä lukuunottamatta on nyt kunnossa. Lajiesittelyjä päivitetään samalla kun kuvia siistitään.

23.11.2019 Kuvapalvelimen lopettaessa sivut ovat nyt varsinaisen kaaoksen alla, varsinkin kun se sattui osumaan ylläpidon epäaktiivisuuskauden kohdalle. Pahoittelemme sivujen sekavuutta! Yhdistyksestä on päävastuussa jonkin aikaa R. ( rraituva@POISTAgmail.com )

Linkkilista

Yhdistyksen linkkilistalta löydät mm. virtuaalitalleja, joilla on enemmän tai vähemmän historiallisiin lajeihin tai teemoihin liittyviä hevosia/tapahtumia. Mikäli talliasi ei löydy listalta vaikka se sinne kuuluisi, heitä ehdotus mailitse osoitteeseen yllapito_vhry@outlook.com. Linkit ovat järjestettyinä aakkosittain.
Talleja ja keskuksia (päivitetty 10.11.20)
Arathein Royal Stables
Baroque Alviano
Bizarre Holiness
Cresthill Baroques
Dragon Age Estate
Le Château de Danslair
Vecno Stud
Zen
Varusteliikkeitä ja muita vastaavia (päivitetty 12.01.21)
OddPixel
Varustekartano

Ulkoasu © M Layouts | Muokkaus ja tekstit © Pölhö | Shield by Eveyd on DA