Tervetuloa!

Virtuaalinen historiallisen ratsastuksen yhdistys, lyhyemmin VHRY, on perustettu vuonna 2016 yhdistämään kaikkia historiallisista ratsastuslajeista kiinnostuneita virtuaaliharrastajia. Tällä hetkellä yhdistyksen puitteista löydät kisa- ja valmennuskalenterin, jalostushevoslistan sekä suppean laatuarvostelun.
Sivuiltamme löydät myös esittelyjä historiallisiksi lasketuista ratsastuslajeista, kuten ratsujousiammunnasta, skill at arms:ista, alta escuelasta jne. Esittelyjä tehdään jatkuvasti lisää, ja apukädet lajiesittelyiden kirjoittamiseen ovat tervetulleita. Mikäli sinulla sykkii sydän muiden opastamiselle ja jonkinlaista pohjatietämystä esimerkiksi keskiaikaisista lajeista tai vaikkapa barokkiratsastuksesta löytyy, niin odotamme innolla yhteydenottoasi!

Kisamenestystä teille kaikille toivottaen,
Pölhö (VRL-01436)

Linkkilista

Yhdistyksen linkkilistalta löydät mm. virtuaalitalleja, joilla on enemmän tai vähemmän historiallisiin lajeihin tai teemoihin liittyviä hevosia/tapahtumia. Mikäli talliasi ei löydy listalta vaikka se sinne kuuluisi, heitä ehdotus mailitse osoitteeseen epolho@hotmail.com. Linkit ovat järjestettyinä aakkosittain.
Talleja
Baroque Alviano
Dragon Age Estate
Varjolinna
Vecno Stud
Zen
Varusteliikkeitä ja muita vastaavia
Kreivittären Varusteliike
Middle Ages
OddPixel

Ulkoasu © M Layouts | Muokkaus ja tekstit © Pölhö | Shield by Eveyd on DA