UTF-8UTF-8 ZEN

National Desert Horse Show 2018

Huhtikuun heleinä kevätpäivinä, kun kesä on jo aivan nurkan takana, järjestetään Dzelzainsin linnan mailla Latvian Saulkrastissa ensimmäinen kansainvälinen hevosnäyttely Zenin sponsoroimana. Hiekka-areenalle odotetaan viikonlopun ajaksi toinen toistaan upeampia ja tulisempia aavikkohevosia näyttämään parastaan ja villitsemään yleisöä. Silmänruokaa on siis tarjolla!

Yleisinfo osallistujille

» Näyttelypäivä on 22.04.2018, VIP 20.04.2018
» Näyttelyt järjestetään säävarauksella Zenin  hiekka-areenalla. Mikäli keli on kurja, siirtyvät näyttelyt maneesiin.
» Vastuuhenkilönä toimii Pölhö, epolho[ätt]hotmail.com
» Yksi hevonen maksimissaan yhteen rakenneluokkaan + yhteen muu kuva-luokkaan.
» Yhdeltä omistajalta maksimissaan kaksi hevosta per luokka.
» Näyttelyt ovat avoimet vain ahaltek- ja arabianhevosille sekä risteytyksille, joiden at/ox-veriprosentti on vähintään 60%.
» EM-luokassa arvionti rakennekuvan perusteella.

» Hevoset arvioidaan ensin yksittäin, jonka jälkeen tuomari katselee luokkaa vielä ryhmänä. Ryhmäarvostelusta seuraa suoraan palkintojenjako.
» Hevoset esitetään pitkässä narussa, yksittäisarvioinnissa varsinkin oreja saa pyörittää ympärillä ja antaa esiintyä. Ryhmässä hevosten on pysyttävä esittäjän sivulla. Esittäjällä on oltava siisti, tilaisuutta kunnioittava asu. Perinneasut ovat sallittuja ja jopa toivottuja.
» Vierastallista on mahdollista varata karsinapaikkoja, kunhan varaus tehdään vain tarpeeksi ajoissa. Näyttelyvieraat saavat -30% alennusta hyödyntäessään linnan b&b-palvelua. Varaattehan huoneenne hyvissä ajoin majoituksen takaamiseksi!Osallistuminen

Osoitteeseen epolho[ätt]hotmail.com
otsikkona "National Desert Horse Show 2018", muodossa

Luokka (rivinvaihto)
Omistaja - <*a h*ref="osoite"*>Hevosen virallinen nimi<* / a > / Hevosen PKK-ID < b r * >

Poistathan ylimääräiset välilyönnit sekä tähden br-tagista! Mikäli hevosella ei ole PKK-ID:tä, jätäthän sen kokonaan merkitsemättä.

Luokat

0. BIS-kehä, ei osallistumisia, tuom. Aksu TT
1. arabianhevosorit, 07/10, tuom. Aksu TT
2. arabianhevostammat, 02/10, tuom. Aksu TT
3. ahaltek-orit, 02/10, tuom. Aksu TT
4. ahaltek-tammat, 03/10, tuom. Pölhö TT
5. risteytysorit, 01/10, tuom. Pölhö TT
6. risteytystammat, 01/10, tuom. Pölhö TT
7. varsat, 01/10, tuom. Tinu TT
8. muu kuva: perinne elää, 01/10, tuom. Pölhö TT
9. EM Special VIP MVA-hevosille,"The Best of Treasures", 02/10, tuom. Tinu TT

Palkinnot

Grand Champion BIS1
Harr Shahzad


Banneri BIS1


Voittoloimi BIS1
Reserve Champion BIS2
Snapdragon Fragnance


Banneri BIS2

The Best Of Treasures
Gepard VEC


Banneri BIS1


Voittoloimi The Best Of Treasures


Osallistujat

0. BIS-kehä, ei osallistumisia

BIS1 Pölhö - Harr Shahzad KTK-sert
BIS2 Crimis - Snapdragon Fragnance
BIS3 Shannon. - Ajmara al Najya / PKK2318 KTK-sert
BIS4 Alexiina C. - Marvelous Magic 51 / PKK2484 KTK-sert
BIS5 Possiikeri - Narcyz 'B

1. arabianhevosorit

LKV EO-sert
Pölhö - Harr Shahzad EM "EM upeudesta."

EO-sert
Shannon. - Jamil al Fajr / PKK2540
Shannon. - Bakr Zuebh al Rayydan
Possiikeri - Cobra

HY
Crimis - Nimr Ibn Naibn
Kookos - Orange Wood's Ashrikk / #PKK1951
Possiikeri - Red River's Kismet

2. arabianhevostammat

LKV EO-sert
Shannon. - Ajmara al Najya / PKK2318

HY
Tunturin Talli - Alexandra ox / PKK2504

3. ahaltek-orit

LKV HY
Pölhö - Bir-Rejeli VEC EM "EM tekniikasta."

HY
Possiikeri - Raketa VEC/PKK2545 EM "EM tekniikasta."

4. ahaltek-tammat

LKV EO-sert
Possiikeri - Narcyz 'B EM "EM tekniikasta. Rodunomainen, linjakas, ylämäkeen seisominen vaikeuttaa arvostelua. Pienet kaviot pystyillä kaviolinjoilla, otj sapeli, paksut sääret, ej suorat. Sopusuhtainen lihaskunnoltaan. Otsa ahdas, voisi erottua paremmin. Kaunis rodunomainen ilme mantelisilmineen, tyypillinen, vahva leuka, korpinnenä."

HY
Crimis - Floreciente Promesa / #PKK708 "Seisoo alamäessä, mikä vaikeuttaa arviointia. Hyvä rotuleima, pitkä ja heikkorakenteinen runko: varsinkin ylälinja kaipaa lihaksia. Siistit, symmetriset kaviot, etusääri alhaalta kuristunut. Ilme ja silmät rodulle ominaiset, pitkälle yltävät suupielet, alaleuka voisi olla vahvempi. Kevyt, rauhallinen tekniikka."
Tinu - Kepderi VEC / PKK1776 "Rotuleimaltaan hyvä, raskas rakenne. Lyhyet jalat, suuret pukinkaviot, erottuva säkä ja hyvä lapakulma. Etusääret aavistuksen kuristuneet. Runko tyypikäs, alalinja voisi nousta aavistuksen korkeammalle, avoin lonkka. Tasainen toteutus ja ilmeikäs, älykäs katse, kaunis pää."

5. risteytysorit

LKV EO-sert
Alexiina C. - Marvelous Magic 51 / PKK2484 EM "EM upeudesta. Sopusuhtainen, rodunomaisella tavalla urheilullinen. Suorat, hyväasentoiset jalat ja hyväkuntoiset, symmetriset kaviot. Kaula hieman lihakseton verrattuna runkoon, pitkä ja siro. Pää on pieni ja tyypikäs, valpas ja eläväinen ilme. Loistava, selkeä toteutus."

6. risteytystammat

LKV HY
Kioja - Rosegarden's Doppler / PKK2580 "Siro, pitkärunkoinen ja selkeästi edustamiensa rotujen oloinen. Pieni alaleuka, korkea piilinja. Hyvät, suorat jalat ja symmetriset, sopusuhtaiset kaviot. Lihasköyhä, säärien yläosissa kuristuneisuutta. Paljon karvaa vuohisissa. Ylälinja selkeä ja risti ok. Selkeä, vahva toteutus."

7. varsat


LKV EO-sert
Crimis - Snapdragon Fragnance EM "EM söpöydestä."

8. muu kuva: perinne elää

LKV KP
Possiikeri - Sawsan "Traditionaalinen kuva kaikin tavoin, niin tekniikaltaan, aiheeltaan kuin sisällöltäänkin — sopii siis loistavasti luokan kuvaukseen. Varma ja osaava toteutus, jossa on yhdistetty taidokkaasti pehmeitä ja jyrkkiä väripintoja. Värienkäyttö on muutenkin eläväistä, tekijä on selvästi osannut asiansa. Yksityiskohdat ovat kauniita ja hevonen erottuu hyvin sopivasti, muttei liikaa, yksinkertaistetusta taustastaan. Kaikenkaikkiaan upea työ."

9. EM Special VIP MVA-hevosille,"The Best of Treasures"

LKV
Pölhö - Gepard VEC EM "EM tekniikasta. Erittäin onnistunut kuva ja miellyttävä tekniikka. Kertakaikkiaan upea ilmestys!"
--------------------------
TK - Harr Shabt / PKK1070 EM "EM väristä.. Upea kiiltäväkarvainen ruunikko! Posken väritys hieman vaatimaton muuhun toteutukseen nähden."

Oye, oye!

♦ Sivustolla tapahtuu pieniä muutoksia, pahoittelemme mahdollista häiriötä!
Hoitohevosia & työpaikkoja

Päivityslaatikko

14.01.2019
Vitiosus lähti Suomeen Kupperiskujan Tallille. Gaalan tuotoksia on ollut jo viikon päivät näkyvillä, päivitysboksi vain unohtui päivittää. :D

09.12.2018
Zada saatiin myydyksi, ori lähtee vielä tämän vuorokauden puolella kohti Suomea.

16.11.2018
Gaalaillan kutsusivu on nyt julkistettu ja kutsukirjeet lähtevät vielä tämän viikon puolella matkaan.

05.11.2018
Zada laitettiin myyntiin, nyt loppui huumori pälliorin kanssa. VHRY-tuloksia.

13.09.2018
Gaia lopetettiin iän tuomien selkävaivojen vuoksi. Kaksi uutta hoitajaa, Zoja ja Iitu, aloittivat Isacin sekä Agnesin henkilökohtaisina palvelijoina. :) Tervetuloa!

11.08.2018
Työ- ja hoitajahaku on avoinna, käy kärppänä tilaisuuden kimppuun ;) Foorumi on jälleen käytössä.

06.08.2018
Duke arvosteltiin VHRY:n toimesta Journeyman Steediksi.

27.07.2018
Talliin siirtyy ensi viikon aikana kaksi uutta nuorta PRE-oria, Nefasto ja Hesato. Pojat tulevat vieroitusikäisinä Dawnvalen farmilta Briteistä.

17.07.2018
Elokuun lopulla on klassisen ratsastuksen perehdytystunti, paikkoja on neljä vapaana joten varaa pian omasi!

02.07.2018
Ulkoasu muuttui hieman, PKK-näyttelyistä on muutamia luokkia lukuunottamatta tulokset tulleet. Loppukesän kisat ovat suunnitteilla.

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)

Itse tallista

Asukkaat

Toiminta

Muuta


Uutta Instagramissa

Yhteistyössä kanssamme


Ťnest䡭eit䢯></a>
<a href=
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game stable / This is a sim-game horse.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Pölhö. Sivut © 2010-2019 / Kuvien ja tekstien luvatta kopioiminen on kielletty.