UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme

Laipni ludzam! Tervetuloa!

Rakkaudella Latvian idylliseltä maaseudulta, rotu- ja lajirajotteiden ulottumattomista...

Zen on 31.05.2013 perustettu virtuaalitalli, joka on alusta lähtien painottanut vahvasti visuaaliseen ja tarinalliseen puoleensa; samoin on tehnyt heinäkuussa 2014 perustettu HARPG-talli Acerbus Farm. Pikkuhiljaa tallit alkoivat muistuttaa enemmän ja enemmän toisiaan, kunnes lopulta melkein kaikki henkilöistä tarinankerrontaan kulkivat samalla tavalla, Acerbus Zenin englanninkielisenä versiona. Kun siis tuskastelin Zenin uudistusten parissa miettien samalla että myös Acerbusille olisi mukava saada kotisivut pelkän Deviantart-profiilin lisäksi, päätin olla ovela ja tehdä kumpaisenkin yhdellä kertaa. Sitä, kumpaa tallia sivut enemmän edustavat, en pysty itsekään määrittämään enkä aio niin tehdäkään. Haluan vain kasata kaikki tekemäni kuvat saman sivuston alle ja tehdä elämästäni helpompaa, hehe.
HARPG-pelaajia varten sivusto on osittain englanninkielinen, mutta suomalaisia pikseliponeilijoita ajatellen tarinoita ja tekstiä löytyy myös suomeksi. Ota tästäkin nyt sitten selvää.

Kolme uusinta kuvaa


Parda vähän alle vuotiaana.

Al Najyassa keväällä 2017.

Seuran edustuksena.

Tallilla tapahtuu

♦ Paljon lisää myyntihevosia, kuvallisia totta kai.
♦ Chillyn varsa on myynnissä, varaa itsellesi vielä kun ehdit! ;)

Suosittelemme

Auburn Estate
Camedyr Castle
Celtaidd Equestrian Center
Hirttivaara
Kirkkojoen Virtuaalitalli
Närhimäki
Ranch Orange Wood
Raitula
Rósgarður

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2017 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.