UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Hevosmarkkinat 30.9-01.10

Ilmassa leijui perinteisten markkinatuoksujen — leivokset, makkara, hattara — lisäksi tanakka tallin tuntu: hevosten heinät ja lanta sekoittuivat hajumaailmaan, ja äänien kakofoniaan liittyi välillä mukaan yksi jos toinenkin hirnahdus, pärskähdyskin. Saulkrastin perinteiset syyshevosmarkkinat olivat vasta alkamassa, mutta uteliaita ihmisiä oli kansoittunut Zenin maille pystytetylle markkina-alueelle seuraamaan kuinka viimeisimpiä myyntihevosia vielä talutettiin paikoilleen.

MYYNTIHEVOSET// Myyntinäyttelyt // VHRY-kisat

Zenin () mailla järjestetään 30.09-01.10.2017 kaksipäiväiset hevosmarkkinat. Myyntiin voi ilmoittaa kaikki halukkaat hevosiaan aina 28.09 saakka, niin perinteiseen myyntiin kuin PKK:n alaisiin myyntinäyttelyihinkin, joissa on myös luokkia siitokseen tarjottaville oreille & tammoille.
Paikallisten myyntikojujen lisäksi paikalla on tarjolla tietenkin talutusratsastusta Agnes-ponilla sekä Gaialla sekä näytösluontoisena koitoksena VHRY:n alaiset kisat, joissa kisataan perinteisten turnajaislajien lisäksi myös korkean koulun alta escuela-luokassa.

Myyntihevosen ilmoittaminen

Osoitteeseen epolho[ätt]hotmail.com
otsikkona "Myyntiin markkinoille", muodossa

skp. Hevosen nimi, "kutsumanimi" mahdollinen url-osoite
skp, rotu, syntymäpäivä/ikä, mahd. väri
Linkitetyn suvun määrä, mahd. kasvattaja/tuoja
mahd. myyntiehtoja ja muita tietoja

Esim.
o. El Pacido, "Cido", www.osoite.net/pollet/cido.html
angloarabi, 8-v, ruunikonkimo
Evm, tuotu Saksasta
Kuva mahdollista saada mukaan!

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.