UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Raha ratkaisee. Vai ratkaiseeko?

"Tunnelma tiivistyi käsinkosketeltavaksi kirjavan orivarsan tanssahdellessa myyntikehään. Lähtöhintana oli vaivaiset kolme tuhatta, mutta se tulisi nousemaan paljon: Iivari tiesi millainen huutajien taisto tästä varsasta tulisi."

Myyntihevosissa on sekä tallin omia hevosia, kasvatteja kuin satunnaisesti muitakin Zenin kautta myyntiin tulleita hevosia. Mikäli hevosella on kuvia ja/tai tekstejä, saa ne halutessaan ottaa mukaan kunhan tekijänoikeudet vain pysyvät merkittyinä.

Jos joku hevosista sinua kovasti kiinnostaa mutta ehdot mietityttävät, ota silti rohkeasti yhteyttä! Monissa asioissa voimme joustaa ja ehtoja sopia paremmin myös ostajan tarpeisiin sopiviksi. :)

Hevoset ovat listattuina aakkosjärjestyksessä ensin rodun, sitten nimen perusteella. Ensin listattuina ovat ruunat orit, sitten tammat.

Orit

Bosede, "Boss"
dongola, tummanruunivoikko, 150 cm
Tuontihevonen Kamerunista, // 5 vuotias, evm-sukuinen
i. Boye, e. Watada
Reipas ja aavistuksen verran tulinenkin nuori ori, joka lähtee innolla mukaan kaikkeen mihin vain viedään. Kärsivällisen ihmisen kanssa tulee varmasti olemaan oikein hyvä harrastehevonen, mikseipä matalien tasojen kisaratsukin.
Hannibal, "Hannibal", VARATTU 23.4 SAAKKA
boulognenhevonen, ruunikonkimo, 169 cm
Kasvattanut Gestüt Nerv, // 10 vuotias, evm-sukuinen
i. Alexander, e. Congére, ii. Empereur, ie. Belle II, ei. Wilhelm, ee. Tempête de Neige
Hurmaava jyhky vallan hurmaavalla luonteella — Hannibal tulee kaikkien kanssa toimeen, ja rauhallisuudessaan sitä voisi luulla ruunanlullukaksi. Työkäytössä, mutta on kantanut ihmistä selässäänkin ilman hepulia.
Veter, "Veter", VARATTU 23.4 SAAKKA
jakutianhevonen, ruunikonkimo, 144 cm
Tuontihevonen Venäjältä, // 8 vuotias, evm-sukuinen
i. Verer, e. Onja
Kiltti mutta kovin umpimielinen jöröjukka. On ollut ratsastaja selässä ja kuormaakin vetää, mutta mitään varsinaisia ratsastuksellisia hienouksia ei osaa.

Tammat

Lítil frá Birkiskógur, "Litil", VARATTU 7.4 SAAKKA
islanninhevonen, punarautias, 147 cm
Koivumetsän Ratsutila, // 10 vuotias, evm-sukuinen, viisikäyntinen
i. Máfur frá Drottanir, e. Íkorna frá Vattenfalna
Vaikka Lítil tarkoittaakin pientä, niin issikkatammaksi tämä pörröpää ei ole todellakaan mikään kääpiö! Hieman omapäinen, mutta sitäkin kiltimpi tamma.
Revenge Takes It's Place, "Revenge"
saddlebred, tummanruunikonkirjava, 154 cm
Allison Edwards, // 4 vuotias, evm-sukuinen
i. Revenge Finds It's Way, e. Will It Be
Vielä nuori ja remontti tamma, josta saisi tehtyä vaikka mitä. Hauska pitsireunainen kirjava, josta ei oikein ota selkoa että mikä geeni on mistäkin. Myös emällä on pitsireunaa, joten jättää varmasti itsekin pitsikuvioisia varsoja.
Shinta Bulan, "Sinta", VARATTU 05.04 SAAKKA
Omat sivut batakinponi, hopeanmustankirjava, 120 cm
Kasvattaja tuntematon // syntynyt 17.03.2015, evm-sukuinen
i. Gilang Dimas, e. Fitri
Kuvankaunis ja maailman kiltein ponitamma vaikka ensiponiksi tai opetuskäyttöön, tai sitten omaksi lellikiksi... :) Hyvänmallinen ja upean värinen Sinta kelpaa varmasti myös kasvatukseen.

Sri Dewi, "Devi", VARATTU 16.4 SAAKKA
Omat sivut batakinponi, sysirautias (mahd. kimo?), 126 cm
Zenin kasvatti, // syntynyt 17.15.2015, sukua 1 polvi
i. Gelap Daribada Malam, e. Dwi Batari
Sirorakenteinen omakasvattama ponitamma, emä keskinkertaisesti menestynyt ponilaukkaaja ja pienten tasojen esteratsu. Monipuolinen Devi sopii harrastekaveriksi, ratsastuskouluun tai vaikka siitokseenkin jos batakien tai ratsuponien kasvatus kiinnostaa.

Vasemmalla Devi.

Myydyt hevoset (ei kasvatit)

Lítil frá Birkiskógur // Wildest Dreams // Alchemistress // Harr Shabt // Ajmara al Najya // Luminous Queen Insomnia // Babayide // Nia // Xantos Allegra I // Heimskor frá Birkiskógur // Succubus One // Utah Miss Millions // Wandiyo // Kwame // Chiamaka // Bossinova BRN // Firelily // Surya // Mosi // Passion O'Incence // Odette // HWA Stars Over Fantastic Fall // Snapdragon Fragnance

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.