UTF-8 Zen: Stables of Delzain castle

Raha ratkaisee. Vai ratkaiseeko?

"Kengänkannat kopisivat myyntitallin kivetyllä sisäpihalla. Silloin tällöin mahonkisen puolioven yli kurkkasi utelias korvapari, kenties tulevaisuuden koulustara, kenties ratsastuskoulun tuntipuksu. Näillä hevosilla oli kaikki mahdollisuudet vielä edessään."

Myyntihevosissa on sekä tallin omia hevosia, kasvatteja kuin satunnaisesti muitakin Zenin kautta myyntiin tulleita hevosia. Mikäli hevosella on kuvia ja/tai tekstejä, saa ne halutessaan ottaa mukaan kunhan tekijänoikeudet vain pysyvät merkittyinä.

Jos joku hevosista sinua kovasti kiinnostaa mutta ehdot mietityttävät, ota silti rohkeasti yhteyttä! Monissa asioissa voimme joustaa ja ehtoja sopia paremmin myös ostajan tarpeisiin sopiviksi. :)

Kaikki Zenin kautta lähtevät hevoset ovat rokotettuja ja madotettuja. Saapuessaan myyntitalliin hevoset ovat ensimmäiset viikot karanteenissa varmistaaksemme bakteerikantojen turvallisen vaihtumisen, jolloin suoritamme myös kattavan terveystarkastuksen. Ostajan toiveesta hevosista voidaan teettä täysi verenkuva sekä röntgen ennen ostosopimusta.
Kauttamme onnistuvat myös kansainväliset hevoskuljetukset. Älä anna siis pitkänkään välimatkan estää ostamasta Zenistä tulevaa unelmahevostasi! Olemme kuljettaneet paljon hevosia varsinkin Suomeen, Ruotsiin, Keski-Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin.

Ostotarjouksen tekeminen

Lähetä ostotarjouksesi osoitteeseen epolho@hotmail.com otsikolla Ostotarjous Zenin myytävästä seuraavassa muodossa:
Tahtomasi hevosen/hevosten nimi/nimet
Sinun nimesi & sähköpostiosoitteesi
Tulevan kotitallin nimi & osoite
Mahdolliset tulevaisuudensuunnitelmat hevoselle/hevosille.

Myyntiehtoinamme on, että tuojaksi merkitään linkitettynä Zen. Muuta emme vaadi ellei hevosen kohdalle ole erikseen mitään mainittu esimerkiksi kisaus- tai jälkeläistoiveista.

Hevoset ovat listattuina aakkosjärjestyksessä ensin rodun, sitten nimen perusteella. Ensin listattuina ovat ruunat ja orit, sitten tammat.

Orit

Barrichello Azrak, "Barry"
Omat sivut englantilainen täysverinen, ruunikko
Kasvattanut Azrak Racers, // syntynyt 28.09.2014, sukua 1 polvi
i. Ratzenberger GA, e. The Rabbit
Hyvätapainen ja rauhallinen entinen laukkaaja, joista jälkimmäisin adjektiivi taitaa olla syy orin uran loppumiseen. Tästä saisi joku tehtyä itselleen oikein tahdikkaan ratsun.
Bosede, "Boss"
dongola, tummanruunivoikko, 150 cm
Tuontihevonen Kamerunista, // 5 vuotias, evm-sukuinen
i. Boye, e. Watada
Reipas ja aavistuksen verran tulinenkin nuori ori, joka lähtee innolla mukaan kaikkeen mihin vain viedään. Kärsivällisen ihmisen kanssa tulee varmasti olemaan oikein hyvä harrastehevonen, mikseipä matalien tasojen kisaratsukin.
Veter, "Veter"
jakutianhevonen, ruunikonkimo, 144 cm
Tuontihevonen Venäjältä, // 8 vuotias, evm-sukuinen
i. Verer, e. Onja
Kiltti mutta kovin umpimielinen jöröjukka. On ollut ratsastaja selässä ja kuormaakin vetää, mutta mitään varsinaisia ratsastuksellisia hienouksia ei osaa.

Tammat

Departed Bride Lumos, "Bida"
Omat sivut fwb, mustankirjava, 168 cm
Kasvattanut Stall Lumos, // syntynyt 05.12.2012, sukua 2 polvea
i. VIP MVA Fn Dead Silence WH KTK-II, KRJ-I, YLA2, e. VIP MVA Fn Relan Harmonia, KTK-II, KRJ-II
Upea sinisilmäinen kaunotar on korean ulkomuotonsa lisäksi myös GP-tasolla kisannut kouluratsu, jolta löytyykin jo laatismäärä sijoituksia plakkarista. Kaikki sivuilta löytyvät kuvat ja tekstit tulevat mukaan kunhan copyright säilyy.

Sri Dewi, "Devi"
Omat sivut
batakinponi, sysirautias (mahd. kimo?), 126 cm
Zenin kasvatti, // syntynyt 17.15.2015, sukua 1 polvi
i. Gelap Daribada Malam, e. Dwi Batari
Sirorakenteinen omakasvattama ponitamma, emä keskinkertaisesti menestynyt ponilaukkaaja ja pienten tasojen esteratsu. Monipuolinen Devi sopii harrastekaveriksi, ratsastuskouluun tai vaikka siitokseenkin jos batakien tai ratsuponien kasvatus kiinnostaa.

Vasemmalla Devi.
Svarta Azrak, "Sava"
Omat sivut
englantilainen täysverinen, ruunikko
Kasvattanut Azrak Racers, // syntynyt 14.04.2014, sukua 1 polvi
i. Mörkerrädsla, e. Biennale GA
Diivamainen neiti joka kuvittelee maailman pyörivän vain hänen napansa ympärillä. Vauhtia ja vipinää riittää.
Theba's Pharaohness, "Theba"
Omat sivut
englantilainen täysverinen, voikko, 150 cm
Kasvattaja Theba Farm // syntynyt 08.07.2014, evm-sukuinen
i. Theba's Pharaoh, e. Theba's Lioness
Theba on hiukan syrjäänvetäytyvä ja rauhaarakastava seinäruusu, eikä hetktiset kisaradat olleet todellakaan hänen juttunsa. Hellällä pidolla ja turvallisella ihmiskaverilla Thebasta tulisi kyllä varmasti kiva harrastekaveri, miksei vaikka paineettomaan kisailuunkin.


Myydyt hevoset (ei kasvatit)

Harr Shahzad // Fikriyya-al-Noor // Noor-al-Haya // Yafar el Bintefa // Illuminer // Revenge Takes It's Place // Harder Yawn // Gullinn-Engill frá Vindur Hús // Shinta Bulan // Hannibal // Lítil frá Birkiskógur // Wildest Dreams // Alchemistress // Harr Shabt // Ajmara al Najya // Luminous Queen Insomnia // Babayide // Nia // Xantos Allegra I // Heimskor frá Birkiskógur // Succubus One // Utah Miss Millions // Wandiyo // Kwame // Chiamaka // Bossinova BRN // Firelily // Surya // Mosi // Passion O'Incence // Odette // HWA Stars Over Fantastic Fall // Snapdragon Fragnance

Sivusto toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla selaten.

Eksyksissä? Ehkä sivukartasta on apua.

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable.
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse.