UTF-8UTF-8 ZEN

Raha ratkaisee. Vai ratkaiseeko?

"Kengänkannat kopisivat myyntitallin kivetyllä sisäpihalla. Silloin tällöin mahonkisen puolioven yli kurkkasi utelias korvapari, kenties tulevaisuuden koulustara, kenties ratsastuskoulun tuntipuksu. Näillä hevosilla oli kaikki mahdollisuudet vielä edessään."

Myyntihevosissa on sekä tallin omia hevosia, kasvatteja kuin satunnaisesti muitakin Zenin kautta myyntiin tulleita hevosia. Mikäli hevosella on kuvia ja/tai tekstejä, saa ne halutessaan ottaa mukaan kunhan tekijänoikeudet vain pysyvät merkittyinä.

Jos joku hevosista sinua kovasti kiinnostaa mutta ehdot mietityttävät, ota silti rohkeasti yhteyttä! Monissa asioissa voimme joustaa ja ehtoja sopia paremmin myös ostajan tarpeisiin sopiviksi. :)

Kaikki Zenin kautta lähtevät hevoset ovat rokotettuja ja madotettuja. Saapuessaan myyntitalliin hevoset ovat ensimmäiset viikot karanteenissa varmistaaksemme bakteerikantojen turvallisen vaihtumisen, jolloin suoritamme myös kattavan terveystarkastuksen. Ostajan toiveesta hevosista voidaan teettä täysi verenkuva sekä röntgen ennen ostosopimusta.
Kauttamme onnistuvat myös kansainväliset hevoskuljetukset. Älä anna siis pitkänkään välimatkan estää ostamasta Zenistä tulevaa unelmahevostasi! Olemme kuljettaneet paljon hevosia varsinkin Suomeen, Ruotsiin, Keski-Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin.

Ostotarjouksen tekeminen

Lähetä ostotarjouksesi osoitteeseen epolho@hotmail.com otsikolla Ostotarjous Zenin myytävästä seuraavassa muodossa:
Tahtomasi hevosen/hevosten nimi/nimet
Sinun nimesi & sähköpostiosoitteesi
Tulevan kotitallin nimi & osoite
Mahdolliset tulevaisuudensuunnitelmat hevoselle/hevosille.

Myyntiehtoinamme on, että tuojaksi merkitään linkitettynä Zen. Muuta emme vaadi ellei hevosen kohdalle ole erikseen mitään mainittu esimerkiksi kisaus- tai jälkeläistoiveista.

Hevoset ovat listattuina aakkosjärjestyksessä ensin rodun, sitten nimen perusteella. Ensin listattuina ovat ruunat ja orit, sitten tammat.

Orit

Barrichello Azrak, "Barry"
Omat sivut englantilainen täysverinen, ruunikko
Kasvattanut Azrak Racers, // syntynyt 28.09.2014, sukua 1 polvi
i. Ratzenberger GA, e. The Rabbit
Hyvätapainen ja rauhallinen entinen laukkaaja, joista jälkimmäisin adjektiivi taitaa olla syy orin uran loppumiseen. Tästä saisi joku tehtyä itselleen oikein tahdikkaan ratsun.
Bosede, "Boss"
dongola, tummanruunivoikko, 150 cm
Tuontihevonen Kamerunista, // 5 vuotias, evm-sukuinen
i. Boye, e. Watada
Reipas ja aavistuksen verran tulinenkin nuori ori, joka lähtee innolla mukaan kaikkeen mihin vain viedään. Kärsivällisen ihmisen kanssa tulee varmasti olemaan oikein hyvä harrastehevonen, mikseipä matalien tasojen kisaratsukin.
Veter, "Veter"
jakutianhevonen, ruunikonkimo, 144 cm
Tuontihevonen Venäjältä, // 8 vuotias, evm-sukuinen
i. Verer, e. Onja
Kiltti mutta kovin umpimielinen jöröjukka. On ollut ratsastaja selässä ja kuormaakin vetää, mutta mitään varsinaisia ratsastuksellisia hienouksia ei osaa.

Tammat

Departed Bride Lumos, "Bida"
Omat sivut fwb, mustankirjava, 168 cm
Kasvattanut Stall Lumos, // syntynyt 05.12.2012, sukua 2 polvea
i. VIP MVA Fn Dead Silence WH KTK-II, KRJ-I, YLA2, e. VIP MVA Fn Relan Harmonia, KTK-II, KRJ-II
Upea sinisilmäinen kaunotar on korean ulkomuotonsa lisäksi myös GP-tasolla kisannut kouluratsu, jolta löytyykin jo laatismäärä sijoituksia plakkarista. Kaikki sivuilta löytyvät kuvat ja tekstit tulevat mukaan kunhan copyright säilyy.

Sri Dewi, "Devi"
Omat sivut
batakinponi, sysirautias (mahd. kimo?), 126 cm
Zenin kasvatti, // syntynyt 17.15.2015, sukua 1 polvi
i. Gelap Daribada Malam, e. Dwi Batari
Sirorakenteinen omakasvattama ponitamma, emä keskinkertaisesti menestynyt ponilaukkaaja ja pienten tasojen esteratsu. Monipuolinen Devi sopii harrastekaveriksi, ratsastuskouluun tai vaikka siitokseenkin jos batakien tai ratsuponien kasvatus kiinnostaa.

Vasemmalla Devi.
Svarta Azrak, "Sava"
Omat sivut
englantilainen täysverinen, ruunikko
Kasvattanut Azrak Racers, // syntynyt 14.04.2014, sukua 1 polvi
i. Mörkerrädsla, e. Biennale GA
Diivamainen neiti joka kuvittelee maailman pyörivän vain hänen napansa ympärillä. Vauhtia ja vipinää riittää.
Theba's Pharaohness, "Theba"
Omat sivut
englantilainen täysverinen, voikko, 150 cm
Kasvattaja Theba Farm // syntynyt 08.07.2014, evm-sukuinen
i. Theba's Pharaoh, e. Theba's Lioness
Theba on hiukan syrjäänvetäytyvä ja rauhaarakastava seinäruusu, eikä hetktiset kisaradat olleet todellakaan hänen juttunsa. Hellällä pidolla ja turvallisella ihmiskaverilla Thebasta tulisi kyllä varmasti kiva harrastekaveri, miksei vaikka paineettomaan kisailuunkin.


Myydyt hevoset (ei kasvatit)

Harr Shahzad // Fikriyya-al-Noor // Noor-al-Haya // Yafar el Bintefa // Illuminer // Revenge Takes It's Place // Harder Yawn // Gullinn-Engill frá Vindur Hús // Shinta Bulan // Hannibal // Lítil frá Birkiskógur // Wildest Dreams // Alchemistress // Harr Shabt // Ajmara al Najya // Luminous Queen Insomnia // Babayide // Nia // Xantos Allegra I // Heimskor frá Birkiskógur // Succubus One // Utah Miss Millions // Wandiyo // Kwame // Chiamaka // Bossinova BRN // Firelily // Surya // Mosi // Passion O'Incence // Odette // HWA Stars Over Fantastic Fall // Snapdragon Fragnance

Oye, oye!

Vuodenvaihteen Gaalaillallinen
Hoitohevosia & työpaikkoja

Päivityslaatikko

09.12.2018
Zada saatiin myydyksi, ori lähtee vielä tämän vuorokauden puolella kohti Suomea.

16.11.2018
Gaalaillan kutsusivu on nyt julkistettu ja kutsukirjeet lähtevät vielä tämän viikon puolella matkaan.

05.11.2018
Zada laitettiin myyntiin, nyt loppui huumori pälliorin kanssa. VHRY-tuloksia.

13.09.2018
Gaia lopetettiin iän tuomien selkävaivojen vuoksi. Kaksi uutta hoitajaa, Zoja ja Iitu, aloittivat Isacin sekä Agnesin henkilökohtaisina palvelijoina. :) Tervetuloa!

11.08.2018
Työ- ja hoitajahaku on avoinna, käy kärppänä tilaisuuden kimppuun ;) Foorumi on jälleen käytössä.

06.08.2018
Duke arvosteltiin VHRY:n toimesta Journeyman Steediksi.

27.07.2018
Talliin siirtyy ensi viikon aikana kaksi uutta nuorta PRE-oria, Nefasto ja Hesato. Pojat tulevat vieroitusikäisinä Dawnvalen farmilta Briteistä.

17.07.2018
Elokuun lopulla on klassisen ratsastuksen perehdytystunti, paikkoja on neljä vapaana joten varaa pian omasi!

02.07.2018
Ulkoasu muuttui hieman, PKK-näyttelyistä on muutamia luokkia lukuunottamatta tulokset tulleet. Loppukesän kisat ovat suunnitteilla.

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)

Itse tallista

Asukkaat

Toiminta

Muuta


Uutta Instagramissa

Yhteistyössä kanssamme


Ťnest䡭eit䢯></a>
<a href=
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game stable / This is a sim-game horse.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Pölhö. Sivut © 2010-2018 / Kuvien ja tekstien luvatta kopioiminen on kielletty.