UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Raha ratkaisee. Vai ratkaiseeko?

"Tunnelma tiivistyi käsinkosketeltavaksi kirjavan orivarsan tanssahdellessa myyntikehään. Lähtöhintana oli vaivaiset kolme tuhatta, mutta se tulisi nousemaan paljon: Iivari tiesi millainen huutajien taisto tästä varsasta tulisi."

Myyntihevosissa on sekä tallin omia hevosia, kasvatteja kuin satunnaisesti muitakin Zenin kautta myyntiin tulleita hevosia. Mikäli hevosella on kuvia ja/tai tekstejä, saa ne halutessaan ottaa mukaan kunhan tekijänoikeudet vain pysyvät merkittyinä.

Jos joku hevosista sinua kovasti kiinnostaa mutta ehdot mietityttävät, ota silti rohkeasti yhteyttä! Monissa asioissa voimme joustaa ja ehtoja sopia paremmin myös ostajan tarpeisiin sopiviksi. :)

Hevoset ovat listattuina aakkosjärjestyksessä ensin rodun, sitten nimen perusteella. Ensin listattuina ovat ruunat orit, sitten tammat.

Orit

Bosede, "Boss"
dongola, tummanruunivoikko, 150 cm
Tuontihevonen Kamerunista, // 5 vuotias, evm-sukuinen
i. Boye, e. Watada
Reipas ja aavistuksen verran tulinenkin nuori ori, joka lähtee innolla mukaan kaikkeen mihin vain viedään. Kärsivällisen ihmisen kanssa tulee varmasti olemaan oikein hyvä harrastehevonen, mikseipä matalien tasojen kisaratsukin.
MR Cayenne Golden, "Kaitsu"
quarter, syntynyt 7.11.16
Kasvattanut VT Mustang // 5 vuotias, sukua 2 polvea
i. Habanero Hazard, e. Klondike Gold Rush Ion
Tästä vikkeläjalkainen oripoika talliin! Varaudu kuitenkin pistämään tarhan aidat uusiksi, sillä Kaitsu löytää keinot päästä pienelle karkureissulle... Kaitsu on koulutettu lännenratsastukseen ja käy luokkaan kuin luokkaan.
MR Do What You Want, "Valtsu"
paint, syntynyt 10.09.16
Kasvattanut VT Mustang // 6 vuotias, sukua 3 polvea
i. Malibu Action Jackson, e. MR Do You Know Me
Valtsu on koulutettu lännenratsastukseen. Valtsu kiihtyy helposti ja aistii herkästi ratsastajan tunteita. Oiva ratsu aikaratsastusluokkiin!
Quickfort William, "Quick" Varattu 13.01 saakka
lewitzer, ruunikonkirjava, 142 cm
Aada Tuomimetsä, // 12 vuotias, evm-sukuinen
i. Widgeddy-Wiggle, e. Ellanora
Leikkisä ja näppärä poniori. Ruunattuna toimisi vallan mainiosti vaikka ratsastuskoulussakin.
Virmalan Jalometalli, "Metku"
suomenhevonen, vaaleanruunikko, 170 cm
Virmaveden Hevostila, // synt. 16.04.-17, sukua 4 polvea
i. Tuiskulan Jaloritari SLA-I, KERJ-II, KEV-I, SV-I e. Sadan Merikeiju Fn, SV-I
Omat sivut
Rakennekuva tulee mukaan.

Tammat

Alchemistress, "Cherry"
ara-appaloosa , voikko blanket, 154 cm
Stud Slavica, // 8-vuotias, evm-sukuinen
i. Alchemy (97% ox), e. Santana ox
Cherry on kuvankaunis, korkealla arabiprosentilla kruunattu ara-appaloosa. Tamma on herkkä ja tulisieluinen eikä näinollen sovellu aivan kaikkien hevoseksi, mutta luotettavan, "oman" ihmisen kanssa Cherrystä kuoriutuu varsinainen leijonasydän.
Lítil frá Birkiskógur, "Litil"
islanninhevonen, punarautias, 147 cm
Koivumetsän Ratsutila, // 10 vuotias, evm-sukuinen, viisikäyntinen
i. Máfur frá Drottanir, e. Íkorna frá Vattenfalna
Vaikka Lítil tarkoittaakin pientä, niin issikkatammaksi tämä pörröpää ei ole todellakaan mikään kääpiö! Hieman omapäinen, mutta sitäkin kiltimpi tamma.
MR Sun Goes Down, "Sanni"
paint, syntynyt 16.09.16
Kasvattanut VT Mustang // 6 vuotias, sukua +3 polvea
i. Very Secret Ion, e. Mustang's Sun Sookie
Sanni on lännenratsastukseen koulutettu, painottunut aikaratsastusluokkiin. Sanni kyllästyy helposti ja siksi onkin hyvä joka treenikerralla tehdä jotain aikaisemmasta poikkeavaa, jotta sillä säilyy mielenkiinto.
Wildest Dreams, "Wilma"
risteytys (ara-appaloosajalostukseen!), rautias few spotted leopard
Kasvattanut Aghast // s. CAS 29. Sukua 1 polvi
i. Wildfire, e. Vivid Vera ox
Wilma ei ole ns. virallinen ara-appaloosa veriprosenteiltaan, mutta sitä voi käyttää rodun jalostuksessa. Säpäkkä ja energinen ex-laukkaaja kokeneisiin käsiin.
Omat sivut
Revenge Takes It's Place, "Revenge"
saddlebred, tummanruunikonkirjava, 154 cm
Allison Edwards, // 4 vuotias, evm-sukuinen
i. Revenge Finds It's Way, e. Will It Be
Vielä nuori ja remontti tamma, josta saisi tehtyä vaikka mitä. Hauska pitsireunainen kirjava, josta ei oikein ota selkoa että mikä geeni on mistäkin. Myös emällä on pitsireunaa, joten jättää varmasti itsekin pitsikuvioisia varsoja.

Myydyt hevoset (ei kasvatit)

Harr Shabt // Ajmara al Najya // Luminous Queen Insomnia // Babayide // Nia // Xantos Allegra I // Heimskor frá Birkiskógur // Succubus One // Utah Miss Millions // Wandiyo // Kwame // Chiamaka // Bossinova BRN // Firelily // Surya // Mosi // Passion O'Incence // Odette // HWA Stars Over Fantastic Fall // Snapdragon Fragnance

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.