Galahad of Dzelzain

Ff

Tämä kaveri marinoi syntymäänsä luomalla jännitystä: oliko Umbran vatsassa varsaa lainkaan, ja jos oli, niin missä se viipyi? Ensisynnyttäjänä Umbrasta ei voinut sanoa juuta eikä jaata milloin vahatippojen tulisi ilmaantua ja milloin se tahtoisi itse varsoa, joten ylimääräiset viikot olivat piinaista peukalonpyörittelyä. Vatsa ei ollut suuri, mutta kyllä siellä joku myllersi. Tule jo ulos! Mutta ei, pieni ihme ei ollut tapahtuakseen.

Lopulta pienellä avustuksella synnytys saatiin lopulta käynnistymään. Illalla tuleva emä alkoi näyttämään vihjeitä tulevasta, ja yöllä tallivahti pääsi vihdoin ja viimein ilmoittamaan tositoimista. Näin syntyi pitkän ja piinaisan odotuksen jälkeen pieni, jämerä orivarsa Galahad, joka nimettiin luonnollisesti isänsä Lancelotin mukaan.

Kuningas Arthurin legendassa sir Galahad edustaa hyveineen ritarin ihannekuvaa, eikä tämänkään varsan kohdalla nimi oria lainkaan pahenna. Galahad on emänsä tapaan hieman herkkähipiäinen ja vaatii jonkun verran makusteluaikaa uusiin asioihin tutustuessaan, mutta käyttäytyä se osaa jo nyt paremmin kuin osa tallin aikuisista herrasmiehistä (krhmFaustkrhm). Galahad on sovitteleva, ja ristiriitatilanteessa se mieluummin antaa itse myöten kuin lähtisi olemaan napit vastakkain. Varsaksi kirjava on myös yllättävän rauhallinen, eikä se osallistu kovin herkästi muiden poikien painileikkeihin. Sen sijaan Galahad viihtyy tuttujen hevos- ja ihmisystävien seurassa rapsutteluringissä, katsellen sivusta muiden rämäpäiden toilailuja.

Sukutaulu selvityksineen

isä DD Lancelot
mkrj gg, 155 cm
ii. Reaper
ic
iii.  Forget It
ic
iie. Thrust
ic
ie. Punker
sdb
iei. Metalhead
sdb
iee. Queen of Hip-Hop
sdb
e. Sombre Varnish
Fn, KTK-II rnsha gg, 167 cm
ei. Dark Souls
Journeyman Steed m fri, 164 cm
eii. Dark End
m fri, 177 cm
eie. Soulmate
m fri, 165 cm
ee. Vermilion
rtsha gg, 166 cm
eei. Ironsong
gg (50%)
eee. Ephemera
sdb

Jälkeläiset

Galahad ei ole vielä jalostuskäytössä.

Periytyviä ominaisuuksia ei voida vielä määrittää.

Syntyi Skp. Nimi Emä Omistaja Meriitit

Näyttelytulokset

(Ajantasaiset näyttelytulokset löytyvät Galahadin PKK-profiilista)

30.08.20, Seppele, varsat, tuom. Aksu: EO-sert (varsa)
19.08.20, Sumulahti, Rakenne: kaikki varsat, tuom. Aksu: EO-sert (varsa)

Pikakuulumisia

Varsinaiset tarinalliset tekstit voit lukea päiväkirjasta

26.06.2020 | Syntymä

Vihdoin ja viimein päätti pieni spektaakkeliherra Galahad päästää tallin jännityksestä ja saapua maailmaan! Viikkotolkulla sitä odotettiinkin. Umbran vatsa ei ollut missään vaiheessa mikään järin suuri, eikä se näyttänyt mitään klassisia merkkejä lähestyvästä varsomisesta kuin juuri ennen itse tapahtumaa. Luultavasti perjantainen kuntoilu edesauttoi varsomista, sillä myöhemmin illasta oli vahatipat ilmestyneet ja lantiokin pehmennyt — eikä siinä montaa tuntia mennytkään kun tallivahti pääsi todistamaan Zenin ensimmäisen gg-kasvatin syntymää. Hirveän pitkään piti odottaa, ja itse tapahtuma kävikin sitten silmänräpäyksessä... Ongelmia ei ollut, ja Umbra selviytyi ensikertalaisena suorastaan kiitettävästi.

Kantoaika meni niin pitkälti yli, että oli selkeää odottaa orivarsaa, kuten tulikin. Kokoakin Galahadilla on sen verran, että minne ihmeen madonreikään Umbra sen oli piilottanut kun ei maha pyöristynyt?
Väkeä piti aamusella lähteä toppuuttelemaan varsarauhan takaamiseksi, kaikki kun olisivat tahtoneet ihmeen heti ensimmäisenä nähdä. Eikä kyllä ihmekään, sillä komea ja erikoinenhan Galahad on, siitä ei voida kiistellä. Jännä nähdä millainen orista kasvaa, tuleeko siihen cobin jyhkeyttä ja mikä väri varsavillan alta paljastuu. Galahad tykkää pitää ihmisiä jännityksessä.

"Galahad"


 • Georgian grande, ori
 • kasvaa yhä, väriltään shamppanjakirjava*
 • Syntynyt 26.06.20, nyt M Layouts / raitatossu.net/mayflower-vuotias
 • Kasv. Zen,
 • Zenin omistuksessa (VRL-01436)
 • PKK3758
 • koulutetaan ()
 • * Joko ruunikon- tai mustanshamppanja, väri erottunee selkeämmin varsakarvan vaihtumisen jälkeen.

  Groomi etsinnässä
  Ei osallistu vielä turnajaisiin


  FF myönnetty 07.11.2020

  Kuvagalleria

  #galahadofdzelzain

  Kuvagalleria


  Rakennekuva.


  Pikku-Galahad.

  VHRY

  Sijoituksia 0 kpl, joista voittoja 0 kpl
  CUP: 0 p. ( 0 sijaa)

  Palkintoja

  Sivusto toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla selaten.

  Eksyksissä? Ehkä sivukartasta on apua.

  Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable.
  Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse.