Etusivu

Zen

Amelie Chaput

Clave White

Fricis Vanags

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain

Vecno

Alik

Efim Artunov

Karla

Muualta

Barrett Quickfort

Icarus Kristiansen


Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts
Muokkaus © Pölhö
Tekstit ja kuvat ellei toisin mainita © Pölhö

Karla

♀, 156 cm pitkä, syntyi Venäjällä 13.03.2004
Venäjän kansalaisuus
Puhuu venäjää ja englantia
Ruskeat silmät, mustat hiukset.
Siviilisäädyltään sinkku
Asuu Vecnossa
Ykkösratsu Thalia

Karla on Efimin 17-vuotias tytär. Hänen äitinsä kuoli keuhkokuumeeseen vuosia sitten, mutta heidän välinsä eivät muutenkaan olleet erityisen läheiset joten Karla on päässyt asiasta hyvin yli. Myöskin isänsä kanssa Karla on välillä napit vastakkain, mikä johtuu pitkälti heidän erilaisista luonteenpiirteistään: teini on innovatiivisempi, avoimempi ja seurallisempi kuin papa, "haihattelija ja haaveilija" Efimin mukaan. Karla suunnittelee aina suuria ja tahtoisi nähdä muutakin maailmaa kuin Siperian erämaan, eli kun tarvitaan vapaaehtoisia käymään Pietarin yksikössä tai viemään hevosia näytille tapahtumiin, on yksi paikka varattu jo valmiiksi Karlalle.

Karla on iästään johtuen vielä aikamoinen ailahtelija, aina ei hän tunnu itsekään tietävän mitä tahtoo. Luonto on kaikkien muiden Vecnolaisten tapaan lähellä Karlan sydäntä, onhan se vahvasti mukana heidän kaikkien arjessa. Karla ei ole siis mikään hienohelma, vaan hän on pienestä asti karaistunut sietämään pieniä ja suuriakin epämukavuuksia, oppinut pärjäämään erämaassa ja pitämään itsestään huolta. Erityisen taitava Karla on ampumaan jousella, taitavampi kuin yksikään muu tiluksilla. Puhdetöinä Karla valmistaa itse nuolensa ja huoltaa joustaan, tavoitteenaan myöskin joskus valmistaa alusta loppuun saakka paras mahdollinen metsästysjousi.

Nippelitieto

  • Karla pitää sinistä Lyonellilta saamaansa viittaa hyvin usein, koska onhan se unelmien prinssiltä...

Elokuu 2016 — muutti Efimin seuraksi Vecnoon.
Huhtikuu 2014 — Jäi orvoksi.
Maaliskuu 2004 — Syntyi.

Ihmissuhteet aakkosjärjestyksessä

Alik, ystävä
Alik suhtautuu Karlaan kuin omaan tyttäreen. Kun Karla riitelee isänsä kanssa, lähtee hän yleensä metsälle Alikin kanssa. Tämä vanha ukko on Karlalle hyvin tärkeä.

Efim Artunov, isä
Riitelevät usein ja tulenkatkuisesti, mutta Karla tietää silti isänsä välittävän tuosta. Noiden suhde on monimutkainen, mutta pohjimmiltaan hyvin rakastava.

Sir Lyonell, ihastus
Teinimäisen ihastunut tähän unelmiensa prinssiin, jonka kanssa on vaihtanut vain muutaman keskustelun. Karla tietää ettei omista mitään mahdollisuuksia, mutta saahan sitä haaveilla...