Etusivu

Zen

Amelie Chaput

Clave White

Fricis Vanags

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain

Vecno

Alik

Efim Artunov

Karla

Muualta

Barrett Quickfort

Icarus Kristiansen


Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts
Muokkaus © Pölhö
Tekstit ja kuvat ellei toisin mainita © Pölhö

Efim Artunov

♂, 174 cm pitkä, syntyi Venäjällä 11.01.1986
Venäjän kansalaisuus
Puhuu venäjää ja englantia
Keltaiset silmät, punaruskeat hiukset
Siviilisääty sinkku
Asuu Vecnossa
Ykkösratsu Gepard

Uskokaa tai älkää, mutta Efim on lähtöisin suihkuseurapiireistä ja laukkahevosbisneksen suurista rattaista. Pitkään hän jaksoi jatkaa isänsä Artur Artunovin jalanjäljissä Moskovan ja Pietarin menestyneimpien laukkatallien toimitusjohtajana, kunnes koki 2016 totaalisen burnoutin. Lopullisen poistumisen sijaan Efim kuitenkin muisti leppoisat kesäpäivät isoisänsä erämajalla Siperian taigalla, jossa hän myös oli kohdannut ensirakkautensa Olgan... Mies hyppäsi nykymaailman hektisestä oravanpyörästä erämaan syleilyyn, myyden Moskovan tallin ja jättäen Pietarin yksikön entisen varatoimitusjohtajan haltuun elämään omaa elämäänsä. Välillä Efim saa kuulla kuinka hevoset juoksevat hänelle rahaa sivistyksen parissa, mutta muuten mies keskittyy täysin erakkoelämäänsä.

Näin entisestä miljonääristä tuli "Taigan noita", luonnosta ja luonnossa elävä, spiritistinen okkultisti joka avoimesti halveksuu kaupungistunutta maailmaa ja juurensa kadottaneita nykyihmisiä. Efim on läheisilleen mukava, suojelevainen vartija, mutta ulkopuolisia kohtaan mies on kylmä, säälien heidän sokaistumistaan elämän peruspilareille.

Nippelitieto

  • Efim pitää kaikista eläimistä kuin veljistään, mutta varsinkin villipeuroja hän voisi katsella maailman tappiin asti.
  • Rumpuaan Efim kutsuu "Pikkuhevoseksi". Siperian seudun shamaaniperinne kertoo, että rummun rytmi on shamaanin sieluhevosen askeleita kun se vie ratsastajansa toiselle puolelle.
  • Kyläläiset eivät tiedä miten suhtautua Efimiin. Shamanismi on heille arkipäiväistä, mutta he uskovat "etelän miehen" olevan pahantahtoinen.

Lokakuu 2019 — Iivari saapui vieraaksi Vecnoon. Samalla Efim koitti auttaa tuota onnettomassa tilassaan.
Kesäkuu 2019 — Törmäsi ensimmäistä kertaa mystiseen "metsännaiseen", jonka henkilöllisyys ei ole yhäkään selvinnyt.
Maaliskuu 2019 — Tapasi Hankalan kevätmarkkinoilla Iivari von Hoffrénin ja ystävystyi tuon kanssa.
Helmikuu 2019 — Vieraili ensimmäistä kertaa Dragon Age Estatessa.
Kesäkuu 2016 — Jätti Moskovan- ja Pietarin laukkayksiköt. Muutti Gepardin kanssa Pohjois-Siperiaan, tapasi siellä tyttärensä Karlan.
Maaliskuu 2016 — Efim paloi loppuun. Mikäli tuo ei olisi muistanut kesäpäiviä Siperiassa, hän olisi ottanut itsensä päiviltä.
Huhtikuu 2009 — Siirtyi täysvaltaiseksi hallituksen jäseneksi perheensä hevosyrityksessä.
Tammikuu 1986 — Syntyi.

Ihmissuhteet aakkosjärjestyksessä

Alik, paras ystävä
Efim tunsi Alikin jo ollessaan pienenä kesälomalaisena Sarvilaakson kylässä, ja nyt tuo lapsuuden "hauska setä" on apukätenä Vecnossa. Alik on Efimin luotetuin henkilö, jonka sana painaa paljon. Ilman Alikin apua hän tuskin olisi pärjännyt ensimmäisiä vuosiaan erämaassa.

Iivari von Hoffrén, ystävä
Iivari tuntuu luottavan Efimiin vaivansa hoidossa, ja kaipa Efimkin voi laskea kalpean miehen ystäväkseen.

Karla, tytär
Efim rakastaa tytärtään ja suojelee tuota omanlaisella, tiukalla tavallaan. Karlan leväperäinen asenne käy välillä Efimin hermoon, varsinkin kun mies koittaa parhaansa mukaan opettaa tytölle etikettejä ja valmiuksia tulla aikanaan isänsä paikalle Vecnon tiluksien johdossa. Kaksikko riitelee paljon, mutta Efim ei silti tahtoisi mitään pahaa lapselleen.

Sir Lyonell, tuttava
Dragon Age Estaten ensivierailun aikana Efimin oli pakko tutustua linnan isäntään Karlan kadotessa metsään. Miesten välit ovat muodolliset.