Etusivu

Zen

Amelie Chaput

Clave White

Fricis Vanags

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain

Vecno

Alik

Efim Artunov

Karla

Muualta

Barrett Quickfort

Icarus Kristiansen


Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts
Muokkaus © Pölhö
Tekstit ja kuvat ellei toisin mainita © Pölhö

Icarus Kristiansen

♂, 183 cm pitkä, syntyi Norjassa
Norjan kansalaisuus
Puhuu norjaa, ruotsia, englantia ja saksaa
Meripihkankeltaiset silmät, punaiset hiukset.
Siviilisääty sinkku
Asuu Norjan Lofooteilla
Oma hevonen Sirius

Icarus Kristiansen on jo kolmenkympin rajapyykin ylittänyt punatukkainen mies, josta ei ole ottaakseeen selvää. Oletettavasti — muttei varmasti — hän on syntynyt Norjassa, on ristimänimeltään paljon tylsempi ja tavallisempi kuin Icarus, on pitkä kuin lipputanko, hiippailee punaisessa ratsastustakissaan tallin hiljaisina hetkinä hoitamassa kisaratsuaan ja puhuu harvoin yhtä sanaa pidempiä toteamuksia mikäli tuhahduksia, murahduksia ja merkitseviä huokauksia ei lasketa. Ammatiltaan Icarus on ratsastuksenopettaja ja valmentaja, vaikka välillä tuntuukin kovin vaikealta kuvitellä häntä niinkin sosiaaliseen ammattiin kun seuraa miehen varjoissaluikkimista Shelyesissä. Jos Icarus jotakin ammattinsa ulkopuolella puhuu niin lähinnä se on vain naputusta muille tallilaisille niinkin tärkeistä asioista kuten huonosti viikatuista loimista tai niputtamattomista suitsista: epäjärjestys ja sotku ovat viimeisimpiä asioita mitä tämä herra maailmassaan sietää.

Shelyesiin Icarus päätyi paettuaan ensin Sirius-orinsa kanssa talliremonttia, ja nyt hän vuorostaan pakoilee sisarusriitoja pitämällä hevosensa perhetallinsa sijasta yksityisenä uudella kotitallillaan. Mies käy päivittäin hoitamassa Siriuksen perustoimet loimituksesta sisälletuontiin mikä on tietenkin todella raskasta, mutta ehto ongelmahevosen tallipaikalle. Yhden tallikäynnin aikana Icarus ehtii juoksemaan useammankin kerran tupakkatauolle, rakkaalle paheelleen polttamaan toinen toistaan erikoisempia ja eksoottisempia savukkeita. Yleensä mies on tallissa aamuvarhaisella ja illalla myöhään tuntien jälkeen, mutta mikäli hän sattuu samaan aikaan muiden kanssa talliin ei mikään saa häntä luopumaan paheestaan ja kylmäkiskoisesta käytöksestään, pienet tuntilaiset saavat katsoa niin paljon huonoa esimerkkiä kuin ehtivät...

Se mystinen, pitkänhuiskea punainen hiippari josta kukaan tallilainen ei tunnu tietävän yhtään mitään, se on Icarus.

Nippelitieto

  • Ajaa mustalla vuoden 2008 bemarilla.
  • Polttaa erilaisia, eksoottisia tupakkamakuja.
  • Soittaa selloa.

Joulukuu 2019 — Palautui takaisin Lofooteille saatuaan tarpeekseen Iivarin ilkeydestä.
Tammikuu 2019 — Siirsi hevosensa väliaikaisesti Zeniin.
Heinäkuu 2016 — Saavutti elämänsä suurimman kisavoiton Power Jumpissa.
Heinäkuu 2014 — Saapui Siriuksen kanssa Shelyesiin.

Ihmissuhteet aakkosjärjestyksessä

Amelie Chaput, tuttava
Icarus koitti saada Amelien itselleen töihin sen sijaan että tyttö olisi Iivarin tallissa, pettyen saadessaan kieltävän päätöksen. Icarus aikoo vielä yrittää saada Amelien leipiinsä aivan vaikka vain ärsyttääkseen Iivaria.

Iivari von Hoffrén, vihamies
Iivarilla ja Icaruksella on yhteistä historiaa, mutta kumpikaan ei suostu kertomaan, millaista. Kaksikko ei mahdu edes samalle tontille käymättä sanallisesti toistensa kimppuun. Se tiedetään, että Icarus on joskus murtanut Iivarin nenän ja väittää myös kovasti saaneensa itse ennen sitä miekasta.

Vitaliya Dzelzain, tuttava
Näillä kahdella on asialliset välit. Icaruksella ei ole Vitaliyasta mitään pahaa sanottavaa.