Etusivu

Zen

Amelie Chaput

Clave White

Fricis Vanags

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain

Vecno

Alik

Efim Artunov

Karla

Muualta

Barrett Quickfort

Icarus Kristiansen


Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts
Muokkaus © Pölhö
Tekstit ja kuvat ellei toisin mainita © Pölhö

Alik

♂, 169 cm pitkä, syntyi Venäjällä 12.06.1961
Venäjän kansalaisuus
Puhuu vain venäjää
Ruskeat silmät, tummanharmaat hiukset.
Siviilisääty leski
Asuu Vecnossa
Ei omaa ratsua.

Paikallinen Alik on elänyt koko yli 60-vuotisen elämänsä Dolinan pienessä kylässä, kuten myös hänen vanhempansa ja heidän vanhempansa. Hän on elättänyt perheensä turkismetsästäjänä kuten päässään melkein säästä riippumatta kiikkuvasta supiturkista voi päätellä, mutta kun vaimo kuoli ja viimeisinkin lapsista lähti muuttuneen maailman mukana kaupunkiin, tuli Alik Vecnoon apumieheksi. Hän hoitaa tavarakuljetuksia, metsästää, lämmttää talvisin rakennusta, korjailee ja rakentelee.

Alik on leppoisa ukko, käytännönläheinen mutta ei mikään turha nipo. Karla tuleekin hänen kanssaan melkeinpä paremmin toimeen kuin isänsä, sillä Alik ei jaa yhtä jyrkkiä näkemyksiä eikä ole raskaan elämänsä aikana ehtinyt kyynistymään maailmaa kohtaan. Ennemminkin Alik osaa olla tyytyväinen ja kiitollinen pienistäkin asioista: jos kesä on paahtavan helteinen niin eipähän ainakaan palella, ja jos hyttysiä on miljoonia niin riittääpähän pikkulinnuilla syötävää. Alik löytää kaikesta aina jotain positiivista.

Nippelitieto

  • Alik myy ylijääneitä turkiksia, sillä hän metsästää varsinkin supeja niin mieluusti, ettei kaikille turkeille ole Vecnossa käyttöä.
  • Alik on paljon ketterämpi kuin miltä pyylevänä vanhana ukkona vaikuttaa. Hän hyppää mm. näppärästi satulaan ilman koroketta.

Elokuu 2016 — tuli Vecnoon avustamaan Efimin pyynnöstä.
Tammikuu 2000 — Jäi leskeksi.
Kesäkuu 1961 — Syntyi.

Ihmissuhteet aakkosjärjestyksessä

Efim Artunov, paras ystävä
Vaikka näillä kahdella onkin ikäeroa, tulee Alik silti paremmin juttuun Efimin kanssa kuin kukaan muu ikinä.

Iivari von Hoffrén, tuttava
Tulevat juttuun, mutta yhteisen kielen puutteessa syvempi keskustelu on mahdotonta.

Karla, ystävä
Alik suhtautuu Karlaan kuin omaan tyttäreen. Kun Karla riitelee isänsä kanssa, lähtee hän yleensä metsälle Alikin kanssa.