Etusivu

Zen

Amelie Chaput

Clave White

Fricis Vanags

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain

Vecno

Alik

Efim Artunov

Karla

Muualta

Barrett Quickfort

Icarus Kristiansen


Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts
Muokkaus © Pölhö
Tekstit ja kuvat ellei toisin mainita © Pölhö

Amelie Chaput

♀, 157 cm pitkä, syntyi Suomessa 05.09.2000
Suomen ja Ranskan kansalaisuus
Puhuu Suomea, Ranskaa ja englantia
Oliivinvihreät silmät, ruskeat hiukset
Seurustelee Fricis Vanagsin kanssa
Asuu Dzelzainin linnassa
Oma poni Knut

Pienikokoinen Amelie on virtaa ja toimintaa täynnä, eikä hän kieltäydy hankalistakaan työtehtävistä — vanha partiolainen, aina valmiina! Vaikka työnantaja osaakin olla välillä varsinainen hankaluuksien perikuva, ei Amelie valita saadessaan tehdä unelmatyötään hevosten parissa 24/7. Nuori nainen koittaa elää elämäänsä positiivisen kautta, ja vaikka maailma kuinka murjoisi, niin tämä ilopilleri löytää siitä yleensä aina hyvät puolet.
Vapaa-ajallaan Amelie pyöräilee ja viihtyy luonnon parissa. Kesäpäivinä hänet saattaa tavoittaa Saulkrastista terassilta katselemassa pienen kaupungin elämää ja odottamassa, kulkisiko joku tuttu vahingossa ohi. Ystäviään ei Amelie paljoa ehdi kuitenkaan tapaamaan, sillä aivan kuin kuusipäiväisessä työviikossa ei olisi tarpeeksi, tekee hän tallissa myös vapaaehtoisesti töitä. Tässä on siis motivoituneisuuden malliesimerkki! Kaiken huipuksi Amelie jaksaa olla vielä mukava kaikille muille, ja monesti hän paikkailee sivusta esimerkiksi Vitaliyan äkkipikaisia tölväisyjä. Amelie on pelastanut niin monia tilanteita, että hänen sietäisi saada jo palkankorotus.

Amelie on aina valmiina seikkailuun, ja hänet on helppo houkutella kaikkiin uusiin asioihin mukaan. Brunette tahtoo kokea elämänsä aikana kaiken mahdollisen: lentää kuumailmapallolla, hypätä laskuvarjolla, suudella superkuun valossa, kouluttaa hevonen ilmahyppyihin, syödä käärmeenlihaa...

Amelie on syntynyt Ranskassa, mutta hänen äitinsä muutti Suomeen miehen perässä tytön ollessa alle vuoden ikäinen. Vaikka Amelie siis puhuukin sujuvasti ranskaa, on Suomi hänelle enemmän kotimaa ja äidinkieli. Reipas tyttö on harrastanut pienestä saakka partiota, pyöräilyä ja ratsastusta, ja hän päätyikin nopeasti Iivarin apukädeksi Zenin majaillessa vielä Suomen kamaralla. Alkuun hän toimi vain ponilaukkaajien jockeynä, mutta myöhemmin työnkuvaksi muuttui yleinen auttaminen ja kaikkien hevosten liikuttaminen.
Kun talli muutti Latviaan ei kukaan olettanut Amelien tulevan mukaan, eihän hän ollut edes täysi-ikäinen vielä silloin, mutta Amelie otti toimekseen ympäripuhua kaikki Iivarista äitiinsä päästäkseen jatkamaan Zenissä virallisena työntekijänä. Sitkeä taivuttelu palkittiin ja Amelie kirjoitti työsopimuksen, toteuttaen lapsuudenhaaveensa 17-vuotiaana: tallitöihin ulkomaille, kukapa sitä ei tahtoisi? Äidillä on kotoSuomessa aina sydän kurkussa kuullessaan mitä kaikkea rämäpäinen tyttö Latviassa tekee, mutta varmasti hän on myös onnellinen lapsensa puolesta.

Nippelitieto

  • Tahtoisi edistyä esteratsastuksessa, mutta Zenissä se ei ole kovin realistinen haave.
  • Vapaapäivinä saattaa pyöräillä parhaimmillaan 100 km lenkkejä.
  • Kirjoittaa kuukausittain kirjeitä äidilleen.

Joulukuu 2019 — Sopi riitansa ja ryhtyi seurustelemaan Fricin kanssa.
Marraskuu 2019 — Möi Bambin ja osti Knutin tilalle.
Elokuu 2019 — Icarus pyysi Amelien töihin kilpatallilleen. Amelie kieltäytyi myöhemmin.
Joulukuu 2018 — Fricis sekoili Dragon Age Estaten joulutanssiaisissa ja suututti Amelien. Alkava romanssi kuoli siihen.
Heinäkuu 2018 — Osti ensimmäisen oman hevosensa, Bambin.
Elokuu 2015 — Muutti Zenin työpaikan perässä Latviaan.
Toukokuu 2014 — Ryhtyi auttamaan Zenissä vapaa-ajallaan.
Syyskuu 2000 — Syntyi.

Ihmissuhteet aakkosjärjestyksessä

Fricis Vanags, poikaystävä
FRicin kanssa Ameliella on ollut kovin myrskyisä suhde, mutta he ymmärtävät toisiaan. Amelie on Friciksen tuki ja turva muuten hieman vihamielisessä ympäristössä.

Clave White, esimies
Asialliset välit kuten esimiehellä ja työntekijällä kuuluukin. Amelie kunnioittaa Clavea tuon rauhallisuuden ja ymmärtäväisyyden vuoksi.

Iivari von Hoffrén, työnantaja & mentori
Vaikka Amelie ei voi väittää viihtyvänsä Iivarin kylmässä seurassa, hän kuitenkin kunnioittaa ja katsoo työnantajaansa ylöspäin.

Vitaliya Dzelzain, työnantaja & ystävä
Vitaliya on toki Amelien työnantaja, mutta he myös viihtyvät vapaa-ajalla yhdessä.