UTF-8UTF-8 ZEN

Klassinen kouluratsastustunti 26.08.-18

Ratsun harja hulmahteli rytmikkäiden raviaskelten tahdissa. Kerta kerralta askel oli edellistä lyhyempi, kunnes tahti oli jo puoliaskeleen luokkaa. Ratsastaja istui suurella tyyneydellä ja keskittyneisyydellä selässä liikahtamattoman oloisena, käden pysyessä hiljaa paikallaan ja istunnan myötäillessä. Nyt oli hevosen hetki näyttää kykynsä: oliko vuosien koulutus tuottanut tulosta, tarjoaisiko hän piaffen?

VHRY// Dragon Age Estaten kisoja

Sunnuntaina 26.8.2018 kokoonnumme jälleen Zenin suurelle hiekka-areenalle opinnälän johdattamina. Tällä kertaa sukellamme klassisen ratsastuksen perusteisiin, ja vaikka klassinen ratsastus yhdistetään usein pelkkään kouluratsastukseen niin tunnille ovat tervetulleita myös muut ratsukot aina estekiitureista reiningkuninkaisiin ja tölttikoneista ex-ravureihin — kaikki hevoset hyötyvät ja varmasti kaipaavat klassista ajatusmaailmaa, jossa etenemme aina kiireettömästi ja paineettomasti, hevosta kuunnellen ja hänelle oma ääni antaen. käymme tunnilla läpi joitakin klassisen ratsastuksen perusperiaatteita ja harjoituksia Iivari von Hoffrénin opastuksessa.

Mikäli säätilanne on kehno, siirtyy opetus maneesiin. Kauempaa tulevien on mahdollista majoittaa hevosensa max kahdeksi yöksi ilmaisiksi vierastalliin.


Jokainen osallistunut saa lyhyen koosteen suorituksestaan.

» Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.08.2018
» Otamme tunnille maksimissaan neljä ratsukkoa taataksemme jokaiselle yksilöllisen opetuksen.
» Tunnille osallistut lähettämällä ilmoittautumisen osoitteeseen epolho@hotmail.com otsikolla Osallistuminen klassiseen. Sisällytä vapaamuotoiseen osallistumiseesi ratsastajan nimi, ratsun virallinen nimi sekä osoite, sekä mahdollinen aiempi kokemus klassisesta ratsastuksesta.
» Tunnista tehdään tekstikoosteet osallistujien vastausten perusteella.

Esimerkkiosallistuminen

Matti Mallikas, Polle Ponteva, http://-alkuinen osoite
Oletko itse ratsastanut klassisin opein, tai oletko lukenut aiheesta?
Tallikohtaista rajoitusta ratsukoiden määrästä ei ole, mutta suosittelemme että yhdeltä tallilta tulisi maksimissaan kaksi ratsukkoa.

Osallistujat

Heidi Näyhö & Cazenovia Fall
"Emme ole Zevin kanssa koskaan kokeilleet klassista ratsastusta, ori on kyllä koulutettu Grand Prix tasolle ja on hyvin herkkä ja isoegoinen. Olen perehtynyt itse klassiseen hyvin vähän, mutta pääpiirteet ovat kuitenkin melko hallussa."

Nanook & Dark Souls
"Olen ratsastanut Dark Soulsin kanssa klassista moneenkin otteeseen ja hiottavaa löytyy kyllä - asentovirheitä lähinnä ja muita pienempiä vikoja itsestäni."

Oye, oye!

Hoitohevosia & työpaikkoja
Noviisiturnajaiset 16.08.2018
Klassinen kouluratsastustunti 26.08.2018

Päivityslaatikko

11.08.2018
Työ- ja hoitajahaku on avoinna, käy kärppänä tilaisuuden kimppuun ;) Foorumi on jälleen käytössä.

06.08.2018
Duke arvosteltiin VHRY:n toimesta Journeyman Steediksi.

27.07.2018
Talliin siirtyy ensi viikon aikana kaksi uutta nuorta PRE-oria, Nefasto ja Hesato. Pojat tulevat vieroitusikäisinä Dawnvalen farmilta Briteistä.

17.07.2018
Elokuun lopulla on klassisen ratsastuksen perehdytystunti, paikkoja on neljä vapaana joten varaa pian omasi!

02.07.2018
Ulkoasu muuttui hieman, PKK-näyttelyistä on muutamia luokkia lukuunottamatta tulokset tulleet. Loppukesän kisat ovat suunnitteilla.

20.05.2018
Zada kantakirjattiin II-palkinnolla ja ansaitsi Finest-tittelin. Alkukuun turnajaisten tulokset tulevat pian, pahoittelemme viivästystä!

12.03.2018
Lysa nukkui pois luonnollisesti, omasta tarhastaan laumansa keskellä.

27.02.2018
Gaia palkittiin Yleislaatuarvostelun 2-palkinnolla.

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)

Itse tallista

Asukkaat

Toiminta

Muuta


Uutta Instagramissa

Yhteistyössä kanssamme


Ťnest䡭eit䢯></a>
<a href=
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game stable / This is a sim-game horse.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Pölhö. Sivut © 2010-2018 / Kuvien ja tekstien luvatta kopioiminen on kielletty.