UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Vuodenvaihteen Gaalailta 2017

"Sellokvartetin arvokkaat soinnut taustoittivat puheensorinaa; kultainen tanssisali oli täynnä toinen toistaan näyttävämpiä pukuja ja frakkien massaa. Näennäisesti seesteisen tunnelman alla jännitys kiehui jokaisen vatsassa: kenellä on vuoden paras talli, entä kuka on ollut vakautunein kasvattaja?"

Zen () järjestää 31.12.2017 - 01.01.2018 näyttävät tanssiaiset sekä kuluneen että vaihtuvan vuoden kunniaksi. Kyseessä ei ole mitkään pienet pippalot, vaan gaalailtaan on odotettavissa koko virtuaalimaailman kerma kirsikkoineen... Linnan suurimmassa ja hienoimmassa tanssisalissa (Liels Zále) väki kokoontuu nauttimaan niin seurasta, musiikista kuin ruoastakin, huipentuen tasan kello 00:00 tapahtuvaan vuodenvaihtoon ja sen loistokkaaseen ilotulitukseen. Vuosiluvun mukana muuttuu myös juhlien tiukka etiketti hieman löysempään: boolit ja viinit vaihtuvat astetta vahvempiin, ja mahdolliset seuraleikit ja -tanssit muuttuvat varmasti astetta mielenkiintoisemmiksi...
Gaalassa jaetaan myös Zenin sponsoroimia palkintoja niin talleille, henkilöille kuin hevosillekin erilaisten ansioiden mukaan.


❗️ Juhlapaikalla on pysäköintipalvelu. Voitte ajaa pääovien eteen, josta palvelu ottaa ajoneuvonne parkkeerattavaksi. Ovilta on suora johdatus tanssiaissaliin, jonka lisäksi juhla-alueeseen kuuluu myös (talvi)puutarha sekä kabinetit. Käsilaukuille on talletuspiste.
Linna tarjoaa majoituksen, joka on kutsuvieraille maksuton. Ratsastusmahdollisuuksia kannattaa käyttää hyödyksi ottamalla oma hevonen mukaan: hevosen voi majoittaa linnan talleille, ja tilat maastoineen ovat käytettävissä koko vierailun ajan.
Pukukoodinamme on iltapuku ja toivoisimme kaikkien kunnioittavan juhlien luonnetta laittamalla parastaan päälle. Miehillä on oltava vähintään (musta) frakki tai ajanjaksoltaan sitä vastaava asu, kalvosinnapit, liivi, valkoinen paita ja solmuke, kiiltonahkakengät sekä vapaavalintainen taskuliina/mahdollinen kunniamerkki. Naisilla on oltava täyspitkä juhlapuku, hihattomana sen kanssa myös kyynärpäät ylittävät käsineet. Aikakausilla leikittely on sallittua, jopa toivottua!

Ohjelma: 21:00 Aloitus, kattauksen avaus — 22:00 illallinen, jonka yhteydessä awardien jako — 23:30 Vuoden vaihtuminen, puhe — 00:05 cocktailbaari aukeaa

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyslahja sekä jaetaan banneri, joka todistaa osallistumisesta.
Juhlassa jaetaan myös kunniamainintoja vuonna 2017 ansioituneille talleille, henkilöille ja hevosille. Jokaiselle palkitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ansiostaan. Palkittujen ei tarvitse olla osallistuneina juhlaan.

Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu joko sähköpostitse tai Keskustan topickin kautta, ja sen voi toteuttaa mieleisellään tavalla. Tahdoit siis kirjoittaa, piirtää tai vaikka säveltää, anna luovuutesi lentää villimmin kuin koskaan!
Toteuta alla annetuista vaihtoehdoista osallistuminen tahtomallasi tavalla, lähettäen sen muodossa:
Vieraan Nimi, mahd. talli jota edustaa + tallin linkki
mahd. mukana tulleen hevosen nimi ja osoite
Osallistuminen

Toteuta näistä (vähintään ;) yksi

a) Valiojoukko
Piirrä/kuvaile/tms. ryhmäotos, jossa esiintyy jokainen alempaa löytyvästä listasta mainittu henkilö. Taiteellisia vapauksia saa ja ehkäpä joutuukin ottamaan, kaikista kun ei välttämättä löydy mallikuvaa/esittelytekstiä.

b) Pukudraamaa kerrakseen
Gaalaan kaikki pistävät parastaan päälle. Millainen asuvalinta teidän edustuksellanne on?

c) Tujut tarjoilut
Mitä tapahtuu kun ilta etenee ja juomat vahvistuvat menon mukana? Vai jäätkö edes sinne saakka juhlimaan — jos et, niin mikä sai sinut lähtemään aiemmin? Huumori on valttia tässä tehtävässä!

d) Hevosista ei vaan pääse eroon
Ennen juhlallisuuksia pieni joukko vieraita lähtee yhdessä kiertämään linnan maita ja Saulkrastin lähiseutuja ratsain. Ketkä lähtevät, minne ja mitä tapahtuu?

e) Vapaavalintainen tehtävä
Eikö mikään yllämainituista oikein nappaa, tai suunnitelmasi eivät sovi mihinkään tehtävänantoon? Ota ohjat omiin käsiisi ja anna inspiraation viedä mukanaan!

Vieraslista

Dewn Center & Mischa Minthill + muu ranchin väki(Ranch Orange Wood)
Crimis + muu tallin väki(Hukkasuo)
Amanda & Isabella Sokka aveceineen + muu tallin väki (Auburn Estate) / Lunar Zeta Lyrae & No Duchess
Pierre / Jalavan Raadeltu
Sonja & Anthony Bouwer (Royal Gear) / Alzandro RGE
Tinúvel + tallin muu väki (Hirttivaara)

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2017 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.