Hoitajaksi, ehkä työntekijäksi?

"Aamuinen usva leijui kivetyn tallipihan päällä: aurinko ei ollut vielä noussut, kaste helmeili maassa. Suihkulähde pulppusi hiljaa."

Virtuaalimaailma on täynnä talleja hoitohevosmahdollisuuksineen, mutta Zen erottuu edukseen puitteidensa vuoksi: kukapa ei tahtoisi kokea edes kerran elämässään olevansa suorastaan aatelisella luksustallilla töissä? Ja kyllä, töissä: mikäli pelkkä hoitajuus ei inspiroi, etsimme talliin myös palkallisia tallityöntekijöitä ratsuttajista kengittäjiin.
» Näin haet hoitajaksi tai työntekijäksi
» Hoitajatasot ja hoitajien oikeudet
» Vapaat hoitohevoset

Hoitajaksi?

Löytyikö tallista unelmiesi hoitohevonen, jonka kanssa tahtoisit jakaa harrastuksesi ja edetä niin hevosenkäsittelijänä kuin ratsastajanakin? Sellainen hevonen, josta voisi tulla kisakaverisi ja kultamussukkasi, ehkä joskus jopa oma ratsusi?
Hoitajana pääset mukaan tallin elämään, auttamaan kisamatkoille ja laittamaan vähän jalkaa oven väliin kun puhutaan valmennuksista ja kisaamisesta. Näytettyään luotettavuutensa eli hoidettuaan tietyn määrän pääsee hoitohevostaan myös liikuttamaan.
Voit itse päättää, tahdotko hoitaa tavoitteellisesti eri tasoja läpikäyden, vaiko hölläillen ja hevosten kanssa hengaillen.

Työntekijäksi

Työläisen virka eroaa hoitajan virasta sillä, että työstä saa enemmän palkkaa — toisaalta myös työ vaatii hieman enemmän sitoutumista kuin pelkkä hoitaminen. Palkka maksetaan kerran kuukaudessa työntekijän toivomassa muodossa: Virtuaalisen Juniper-pankin tilisiirtona, valmennuksina, kisauksina tai kuvina.
Huomioithan myös, että siinä missä hoitajat voivat edetä hoitajatasoa ylöspäin ja ansaita ansiomerkkejä sekä muita palkintoja, työntekijöillä ei tätä mahdollisuutta ole: sen korvaa tasaisesti juokseva palkka.


Seuraavat virat etsivät täyttäjäänsä

Tallityöntekijä
Tallityöntekijän töihin kuuluu hevosten sekä tallin perushoito, sisältäen kaiken aina karsinoiden putsauksesta hevosten harjaamiseen ja liikuttamiseen.
Minimityömäärä on kolmen eri hevosen päiväkirjaan kirjoittaminen tai kolmen tekstin kirjoittaminen tallikirjaan. Palkka sovitaan erikseen, esim. kolme valmennusta kuukaudessa.

Ratsuttaja
Ratsuttajan tehtävänä on ylläpitää hevosten kuntoa ja koulutustasoa sekä viedä niitä eteenpäin. Zenissä työskentelevän ratsuttajan tulisi olla tyyliltään klassinen, tai olla valmis käymään läpi klassisen perusteita ennen työskentelyn aloittelua. Etsimme varsinkin estepainotteista ratsastajaa viemään estehevosia eteenpäin.
Minimityömäärä on kolmen eri hevosen päiväkirjaan ratsutuksesta kirjoittaminen. Palkka sovitaan erikseen, esim. kolme valmennusta kuukaudessa tai valmennus per ratsutus.