UTF-8UTF-8 UTF-8 Z E N

Esittely
Etusivu
Tilukset
Seurapiirit
Tallin arki

Asukkaat
Tallin hevoset
Yksityshevoset
Myyntihevoset
In memoriam

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut & valmennus
Hevosmyynti

Muuta
Mail
Linkkilistat
Kuvagalleria

Päivityslaatikko

15.01.2018
Uusi vuosi ja uudet kuviot: Mary, Shab ja Atum muuttivat uusiin koteihin, samoin morganit Prinsessa ja Kultu. Helmikuun skill at arms-tunnille on ilmoittautuminen auki!

05.12.2017
Linnan pihapiiriä vahtii nyt upea, nelisarvinen hebridean-pässi nimeltään Abraxas.

27.11.2017
Talliin muutti upea, kullanhohtoinen pearl-värityksinen lusitanotamma Esmeralda. Esmeraldasta koulutetaan jatkaja Gaialle, joka pääsee pian kunniakkaasti eläkkeelle.

25.11.2017
Carla kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, voiko kasvattaja olla enää ylpeämpi?! Ensimmäinen ratsastusklinikkapäivä on menestyksekkäästi ohitse, ensi keväälle onkin sitten uutta jo luvassa.

13.10.2017
Tallin henkilökunta sai uudet esittelykuvat ja fiksailtuja tekstejä. Toimintasivuakin on siistitty helppolukuisemmaksi. Marraskuisen, kokopäiväisen ratsastusklinikan kutsu on myös nyt julki!

01.10.2017
Matriarkan titteli siirtyi Gaialta tallin uudelle tulokkaalle: issikka Lysa on hiljentymisen arvoisen 40 vuoden ikäinen! Tosin mummelin käyttötarkoitus on hieman kysymysmerkki, ehkäpä se vain on varsojen kaitsijana ja seurahevosena.

16.09.2017
Gaia korkkasi tallin hevosista ensimmäisenä laatispalkinnot: matriarkka on KRJ-III.

28.08.2017
Talliin saapui kuvankaunis KTK-I ori Harr Shabt. Hankala se on kuin mikä, mutta niin upea että luonne nyt vain on pieni miinus.
Orikatalogi sai toisenkin uuden jäsenen, sillä Uno on nyt sen ikäinen että se pääsee pois "lastentarhasta".

20.08.2017
Pitkästä aikaa meille syntyi tammavarsa, kun Zira pyöräytti ensimmäisen puoliverikasvattimme maailmaan. Alkuun vitsinä väännetty Camelopardalis jääkin lapsukaisen viralliseksi nimeksi, Pardaksi häntä kutsutaan. Camelopardalis tarkoittaa kirahvia, joten emälinjan teema pysyy vahvana.

03.08.2017
Croc palkittiin Finest-arvonimellä, Zira taasen PP-MVA.

02.08.2017
Mary varsoi viime kuussa hienon orivarsan, joka nyttemmin sai nimekseen Atum el Zen. Korskea pieni komistus löytyy nyt varsojen listalta.

02.07.2017
Gaialle myönnettiin PP-MVA! Hevosten, lähinnä juurikin Gaian ja Duken, kanssa on pyöritty nyt paljon valmennuksissa ja erilaisilla klinikoilla — varsinkin Amelie on innostunut opettelemaan skill at arms-tehtäviä Gaian satulasta käsin. Hänetkin tulette siis pian näkemään tallin kisaavassa kaartissa.

18.06.2017
Power Jump-kisojen, niin varsinaisten ERJ-luokkien kuin tuotosluokkienkin, osallistuminen on nyt avoinna!
Talliin muutti Espanjasta, al Najyan tilalta, täysin puhdas egyptinarabitamma Najmara eli "Mary". Kaunotar saa sopeutua muuttoon rauhassa ennen kuin alamme pyörittämään sitä näyttelykehissä.

29.05.2017
Uusi ulkoasu, jonka myötä sivut muuttuivat php-pohjaiseksi. Päivitäthän siis linkkisi! :)


nest meit

Yhteistyössä kanssamme


Abraxas

"Pihkanväriset poikkisilmät seurasivat herkeämättä pihalle astuvia ihmisiä. Pässi märehti tyyneenä, mutta sen jatkuva vahtiminen tuntui selkäpiissä."

Abraxas

Sukupuoli: pässi
Rotu: hebridean
Väri: musta
Mitat: 68 cm, 57 kg
Syntyi: 05.10.17, M Layouts / raitatossu.net/mayflower-v
Kasvattaja:Krēsla Saimniecība
Omistaja: Zen  (VRL-01436)
Rek.nro:
Jalostuskäytössä: on

Pihapiirin kuningas.

Hebrideaninlampaita ei ole markkinoilla ihan turhan paljoa tarjolla. Kun komea nuori pässi tulee myyntiin, on hintakisa siitä kova — moni ottaisi sellaisen komistuksen uuhiaan kaitsemaan ja pihaansa vahtimaan. Vaan tämän herran kohdalla into laantui monelta heti lisätietoja lukiessaan: se tulisi toimeen muutaman uuhen kanssa, mutta isoa laumaa kaitsiessa pässillä nousee hattuun niin että se alkaa antamaan huutia kaikille ihmisistä kanoihin. Jos ei uutta kotia löytyisi niin lihoiksi menisi.
Eihän pässiä tietenkään teuraaksi pistetty, se kun käytiin heti samalla viikolla hakemassa Dzelzainsin suvun linnanpihaa vahtimaan. Katu-uskottavampaa lemmikkilammasta saa etsiä!

Abraxas näyttää hurjalta, ja taustoista kuullessaan tekisi mieli ottaa muutama metri lisää hajurakoa pässiin. Todellisuudessa sarvijaakko on suorastaan sympaattinen: se seuraa mieluusti mitä ihmiset puuhaavat, tulee toimeen kaikenlaisten persoonien kanssa ja vaikkei mistään lääppimisestä välitäkään niin eihän silti mikään kunnon pyllyrapsutusta voita... Sarviensa sijaan Abraxas tarjoaakin villavaa takamustaan kyhnytettäväksi.

Mikäli pässiä tai sen omia kohtaan käyttäytyy kuitenkaan vähääkään uhkaavasti, ei Abraxas epäile laskea sarviaan tanaan ja hutistaa häiriköijää matkoihinsa. Hänen uuhelleen/ihmisille ei ryttyillä kun backup on hollilla.

isä Aaron
musta hebridean
ii. Jacob
musta hebridean
iii. tuntematon hebridean
iie. tuntematon hebridean
ie. Ivanka-Aita
musta hebridean
iei. tuntematon hebridean
iee. tuntematon hebridean
emä Procedella
musta hebridean
ei. Tafty's Longhorn
musta hebridean
eii. tuntematon hebridean
eie.tuntematon hebridean
ee. Priscilla
musta hebridean
eei. tuntematon hebridean
eee. tuntematon hebridean

Näyttelytulokset

Ei vielä näyttelytuloksia.

Jälkeläiset

Syntyi Skp. Nimi Emä Omistaja Muuta

Kuulumisia

00.00.000

Alkuperäinen ulkoasu © vrl-2324 / M Layouts | Muokkaus, tekstit ja kuvat © Pölhö | Sign © Doloresminette
Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable © 2010 - 2018 materiaalien luvatta kopioiminen on ehdottomasti kielletty.