Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable

EC Amjad on ylellinen kansainvälisen tason kisakeskus virtuaalisessa Dubaissa. Modernit ja avarat tilamme takaavat onnistuneita kisapäiviä ja harrastuksen luksusluokkaa.

🌴Tarvitsetko laadukkaan järjestyspaikan tapahtumallesi? Ota sähköpostitse yhteyttä, niin sovimme tilojen vuokrauksesta nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme hevoskeskusta käyttöön kahdella eri sopimuksella:

🌟 Standard on ilmainen vaihtoehto, jossa sinä teet kutsusivun, huolehdit osallistujien lisäämisestä ja tulosten lähetyksestä. Merkittyäsi kisapaikaksi EC Amjadin lisäämme kutsusi tapahtumakalenteriimme sekä mainostamme mahdollisissa mainoksissamme myös sinun kisojasi. Mikäli järjestänä on talli eikä yksityishenkilö, merkitsemme sen myös pysyvästi linkkilistallemme.

🌟🌟🌟 All-inclusive  sisältää nimensä mukaisesti kaiken, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin päättää millaiset kisat tahdot järjestää — kaikki muu hoituu meidän puolestamme aina kutsusivujen teosta osallistujien listaamiseen ja tuloksiin. All-inclusive maksaa yhden lyhyen valmennustekstin per kisapäivä, eli esimerkiksi viiden kutsun sarja tulisi maksamaan viisi lyhyttä (n. 3-5 lausetta) tekstiä.

Amjadissa tapahtuu

Järjestämme myös laukkakisoja niin hevosille kuin poneillekin. Järjestämämme lähdöt löydät aina Laukkaurheilukeskuksen kalenterista.
Alaisuus Pvm / Vip Muuta mainittavaa
VHRY15.05.18 / 14.05.18Jousiammuntaa

Suosittelemme

Auburn Estate
Il'Ya Racehorses
Stall Sjöholma
Vecno Stud
Zen