ZEN / ACERBUS FARM

Index Staff MilieuHorses Breeding Galleries Contact


Here's only finnish versions of characters BIO's. For english versions, visit Acerbus' DA page.


Horses from different rpgs aren't mixed together, HARPG stallion wont be breeded with any finnish sim mares and vice versa. 

Outo joukko

Iivari

Hiljainen Iivari on epäsosiaalisesta luonteestaan huolimatta koko tallikompleksin omistaja, viimeinen sana ja laatua janoava haukansilmä joka huomaa pienimmätkin epäkohdat huonosti hoidetusta hevosesta lakastuneisiin kukkaistutuksiin.

Vaikka mies ei paljoa puhu, on häntä silti turha väittää arkajalaksi. Iivarille on kunnia-asia herättää huomiota niin omintakeisilla asuvalinnoillaan kuin aina vain kummallisemmiksi muuttuvilla rotuvalinnoillaan — dongolat ja batakinponit ovat vasta alkua...

 • syntynyt 10.05, horoskoopiltaan härkä
 • suomalainen
 • 186 cm pitkä, lihakseton mutta sitäkin sitkeämpi
 • lapsesta saakka insomninen

Vitaliya

Vuonna 2015 mukaan kuvioihin tuli Vitaliya, joka pikku hiljaa hivuttautui kartanonomistajasta myös tallin johtohahmoihin. Häntä erehdytään usein luulemaan Iivarin naisystäväksi, mutta näin asia ei todellakaan ole: kaksikon ystävyys on ennemminkin hyvin luova ja kunnianhimoinen yhtiökumppanuus, jossa kumpikin täydentää toisensa heikkouksia erilaisilla persoonillaan. Vitaliya on nimittäin kaikkea muuta kuin hiljainen... Hän on hyvin voimakastahtoinen nainen, joka tekee selväksi mitä tahtoo ja mikä on hyvä, mikä ei. Vitaliya ei pelkää korottaa ääntään eikä myöskään välttele riitaa, enemmänkin välillä tuntuu siltä että kärkässanainen omistajatar suorastaan kaivelee verta nenästään pistelemällä sanaisella säilällään kaikkialle minne yltää.

 • syntynyt 25.04, horoskoopiltaan härkä
 • latvialainen
 • 175 cm pitkä, komea ja näyttävä nainen

Amelie

17-vuotias Amelie on pieni ja linnunluinen tyttö, joten hän on kuin syntynyt laukkaponin selkään. Hurjaluontoinen ja kovakalloinen Amelie ei pelkää tiukkojakaan tilanteita, eikä ole olemassakaan hevosta jota hän ei uskaltaisi ratsastaa — itsesuojeluvaistoa saisi siis olla olemassa...

Amelie on syntynyt Ranskassa, mutta hän on muuttanut jo alle vuoden ikäisenä Suomeen äitinsä kanssa suomalaismiehen perästä. Kun Zen muutti Latviaan ei Amelien odotettu lähtevän mukaan, mutta hän jaksoi ympäripuhua itsensä mukaan tallin nuorimmaksi palkkatyöläiseksi. Vaikka hänen äitinsä verenpaine on jatkuvasti tapissa lapsensa ymmärrettävän riskialttiin harrastuksen ja työn vuoksi niin oikeasti kaikki ovat iloisia Amelien puolesta: kukapa ei tahtoisi päästä unelma-ammattiinsa ennen kuin edes on ehtinyt täysi-ikäiseksi?

 • syntymäpäivä 15.09, horoskooppimerkki neitsyt
 • Synnyinmaa Ranska, kansalaisuus suomalainen
 • 157 cm pitkä, rakenteeltaan siro ja laiha
 • Toisena äidinkielenään ranska.

Clave

Clave on pitkin Eurooppaa matkaillut aussi, joka houkuteltiin suoraan pitämältään koulutusklinikalta Zeniin kouluttamaan hevosia. Aluksi Claven piti hoitaa vain muutama nuorikko kisakuntoon, mutta lämminsieluinen ja hyväntahtoinen mies jäi loppujen lopuksi pidempiaikaiseen pestiin sillä ehdolla että saa majoittaa omat hevosensa maksutta työpaikkansa tiloihin.

Jokainen puhtaat jauhot pussissaan pitävä tulee toimeen Claven kanssa: hänen maljansa on aina puoliksi täysi eikä tyhjä, ja vilpittömille ihmisille mies on tasan yhtä vilpittömän mukava, rehellinen ja avoin. Clave ei ole mikään hölöttäjä ja puhuu Iivarin tapaan vain silloin kun on tarvis, mutta aina kun hän sanaisen arkkunsa aukaisee niin sieltä pääsee ulos vain silkkaa asiaa ja tarkoin punnittua tekstiä.

 • syntynyt 01.02, horoskoopiltaan vesimies
 • syntyi Australiassa pienelle tilalle, sen jälkeen kiertänyt paljon maita lähinnä lännenhevosia kouluttaen
 • 179 cm pitkä, roteva ja vahva
 • pitää usein huivia kasvoillaan kertomatta sille sen kummempaa syytä.


Acerbus Farm on DeviantArt.
Please note that HARPG is only played on DA.
This site is unofficial homepage of Acerbus Farm.

Tämä on virtuaalitalli.
This is a sim-game stable.


Toimii parhaiten Chromella.
Works best on Chrome.

Ulkoasu © M Layouts // Modifying © Pölhö