Närhimäki

Tervetuloa

Närhimäki on pitkän historian läpikäynyt virtuaalitalli, joka on muuttanut niin muotoaan, kokoaan kuin nimeäänkin aikojen saatossa. Aina ollaan kuitenkin Suomessa pysytty ja toivottavasti tulemmekin pysymään, sillä vaikka tallin rotuvalikoima on vaihdellut niin kotoisat suomenhevoset ovat aina kuuluneet mukaan kuvioihin — ja tulevat tulevaisuudessakin kuulumaan, enemmän tai vähemmän.

Närhimäki sijaitsee virtuaalisessa Itä-Suomessa jylhissä metsä- ja järvimaisemissa. Luonto on lähellä ja tärkeässä osassa tallin arkea, ei vähiten pihapiirissä näkyvät lukuisat närhet joista tila itsessäänkin on saanut nimensä. Talli kulki syksyyn 2015 saakka nimellä Latun Talli, mutta kun ylläpitäjä päätti ihan vain vaihtelunhaluista piruuttaan vaihtaa nimimerkkinsä niin tallin nimikin luonnollisesti vaihtui. Tätä ennen vuoteen 2010 talli tunnettiin Nuuhkun Tallina. Koko kompleksin tarina alkoi jo 2005, eli yli 10 vuotta on jo takana ja lukemattomat määrät edessä...

Aikojen saatossa ollaan kuljettu niin siittolan, yksityistallin, ratsastuskoulun kuin suurtallinkin tittelillä ja erilaisia hevosia sekä toimintamuotoja on ollut laidasta laitaan. Siksi nytkään ei parane Närhimäkeä mihinkään kastiin laittaa — täällä tehdään sitä mitä huvittaa ja mikä hyvältä tuntuu. Päistä siis pois tiukat pipot ja kukkahatut!

Viihdythän,
VRL-01436


💗 Suosittelemme

Jinnilä ("Sympaattinen pikkutalli vahvalla tarinahengellä.")
Raitula ("Suloinen suomenhevosia kasvattava maalaistalli.")
Zen ("Ylläpitäjän toinen, tarinapainotteinen projekti joka totta kai nyt oli vain pakko mainita.")
Wild Horse Ranch ("Jos tältä ranchilta ei jotain löydy niin sitä ei ole olemassa, kasvattajan aarreaitta.")

Tänään on 16.10.2018

23.09.2018
Ulkoasu uusiutui, en nyt tiedä onko tämä parempi vai ei mutta tulipahan ainakin vähän vaihtelua elämään. Hali löysi vihdoinkin kodin Veikan hoivista, onnea ja menestystä piekkarin kanssa!

03.07.2018
Manattu on nyt Fn-tittelin arvoinen! Ensimmäinen kuukausi orilaitumella on sujunut ongelmitta. Manattu ja Striksi saivat uudet esittelykuvat.

07.06.2018
Eilen talli sai lisää vahvistusta, kun Erika varsoi kauniin kirjavan tammavarsan. Prinsessaa kutsutaan Striksiksi ja hän jää Närhimäkeen kasvamaan.

04.06.2018
Manattu on kesän Rósgarðurin laitumilla viettämässä laumaelämää. Orhi palautuu kotikonnuille 19.08

09.05.2018
Erikan jalkavaivat ovat pahentuneet sen verran, että päätin hänen olevan paras nyt eläkeläiselämässä. Ratsunhommat vaihtuivat siis pihattoseuralaisen virkaan.

09.03.2018
Korpinoita palasi kaikkien näiden vuosien jälkeen takaisin Närhimäkeen. Mummeli asuu pihatossa Erikan ja Polunin kaverina.

27.02.2018
Manattu sai ensimmäisen rakennekuvansa sekä pidemmän kuvauksen. Linkkipalkista löytyy nyt myös kuvagalleria, josta löytyy kaikki tallin sivuilla julkaistut kuvat.

23.10.2017
Badger muutti Stratocasteriin Nikin omistukseen. Tilalle muutti vauhtiherkkä islantilaistamma Polun.

19.07.2017
Photobucketin kuvaongelmia korjailtu poistumalla kyseisestä palvelusta. :-)

02.05.2017
Talliin muutti uusi poni, Erika, pitämään jöötiä varsoille.

29.04.2017
Esittelysivu julki, kuvineen päivineen.

31.03.2017
Uusi ulkoasu ja muutto uuteen osoitteeseen. Talli myöskin kutistui huomattavasti, olemme nyt eräänlaisella hiatuksella.

Muistathan myös

Tämä on virtuaalitalli ja -hevonen
This is a sim-game stable and -horse.

Toimii parhaiten Chromella. Mobiilitoimivuutta ei ole taattu.