Tänään on 10.12.2018

23.09.2018
Ulkoasu uusiutui, en nyt tiedä onko tämä parempi vai ei mutta tulipahan ainakin vähän vaihtelua elämään. Hali löysi vihdoinkin kodin Veikan hoivista, onnea ja menestystä piekkarin kanssa!

03.07.2018
Manattu on nyt Fn-tittelin arvoinen! Ensimmäinen kuukausi orilaitumella on sujunut ongelmitta. Manattu ja Striksi saivat uudet esittelykuvat.

07.06.2018
Eilen talli sai lisää vahvistusta, kun Erika varsoi kauniin kirjavan tammavarsan. Prinsessaa kutsutaan Striksiksi ja hän jää Närhimäkeen kasvamaan.

04.06.2018
Manattu on kesän Rósgarðurin laitumilla viettämässä laumaelämää. Orhi palautuu kotikonnuille 19.08

09.05.2018
Erikan jalkavaivat ovat pahentuneet sen verran, että päätin hänen olevan paras nyt eläkeläiselämässä. Ratsunhommat vaihtuivat siis pihattoseuralaisen virkaan.

09.03.2018
Korpinoita palasi kaikkien näiden vuosien jälkeen takaisin Närhimäkeen. Mummeli asuu pihatossa Erikan ja Polunin kaverina.

27.02.2018
Manattu sai ensimmäisen rakennekuvansa sekä pidemmän kuvauksen. Linkkipalkista löytyy nyt myös kuvagalleria, josta löytyy kaikki tallin sivuilla julkaistut kuvat.

23.10.2017
Badger muutti Stratocasteriin Nikin omistukseen. Tilalle muutti vauhtiherkkä islantilaistamma Polun.

19.07.2017
Photobucketin kuvaongelmia korjailtu poistumalla kyseisestä palvelusta. :-)

02.05.2017
Talliin muutti uusi poni, Erika, pitämään jöötiä varsoille.

29.04.2017
Esittelysivu julki, kuvineen päivineen.

31.03.2017
Uusi ulkoasu ja muutto uuteen osoitteeseen. Talli myöskin kutistui huomattavasti, olemme nyt eräänlaisella hiatuksella.


Muistathan myös

Tämä on virtuaalitalli ja -hevonen
This is a sim-game stable and -horse.

Toimii parhaiten Chromella. Mobiilitoimivuutta ei ole taattu.

Närhi istui puussa


Lyhyesti: pieni talli vieläkin pienemmän torpan pihassa.
Närhimäki on juuri sen näköinen kuin oravanpyörästä hypännyt pikkutalli voikaan olla. Kolme karsinaa ovat periaatteessa ulkokarsinoita, joiden eteen on vain rakennettu katos ja sen tarpeen vaatiessa sulkevat liukuovet. Tallin takana on kolmen hevosen vaatimaton, hämärä pihatto. Omaa kenttää ei ole, mutta alle 500 m päässä pihasta on hiekkakuoppa jolla saa käydä ratsastamassa.
Ei todellakaan mikään lukaali siis, mutta yhdelle puolierakoituneelle omistajalle ja hänen eläinystävilleen aivan hyvä piilopaikka.

Omistajasta puheenollen, hän on 25-vuotias Eemil Sodantaival, taustapirun alter-ego joka hieman häntä muistuttaa mutta ei sitten kumminkaan ihan.
Eemil on yksinäinen susi, joka ei muiden ihmisten seuraa kaipaa. Hän ei viihdy pitkään seurassa ja välttelee pakollisia sosiaalisia kontakteja niin paljon kuin pystyy: Eemil viihtyykin vallan mainiosti kodissaan eläintensä parissa. Ihmisiin ei voi luottaa, mutta eläimet ovat suorasukaisia ja niiden kanssa kommunikointi paljon helpompaa kuin kanssakädellisten.

Hevosilleen Eemil tahtoisi taata mahdollisimman luonnollisen elämän, niin luonnollisen kuin ihmisten maailmassa pystyy: esimerkiksi karsinoista hän luopuisi kokonaan jos saisi lisää rahaa suuremman pihaton rakentamiseen. Eemil kyllä ratsastaa ja harrastelee eri lajeja ruohonjuuritasolla, mutta hänelle tärkeää on että hevonen on koulutettu niin että se pitää ratsastusta aktiviteettina ja hauskana haasteena. Siksi eteneminen tapahtuu hyvin verkkaisesti aina kyseisen hevosyksilön omaan tahtiin, mutta mihinkäs tässä maailmassa on kiire. Klassinen ratsastus sisältyy Eemilin filosofiaan.
Kaikenkaikkiaan Eemil on henkilö joka voisi olla ihan kiva jos vain jaksaisi olla muiden kanssa. Mutta kun ei jaksa.


Piha.


Karsinajako

✚ Karsina 1: Manattu
✚ Karsina 2: -
✚ Karsina 3: -
✚ Pihatto: Pólun

Tarhausjärjestys

✚ Oritarha: Manattu
✚ Pihatto: Pólun, Erika, Noita, Strix
✚ Pikkutarha: -
✚ Takatarha: -