Närhi istui puussa

Lyhyesti: pieni talli vieläkin pienemmän torpan pihassa.
Närhimäki on juuri sen näköinen kuin oravanpyörästä hypännyt pikkutalli voikaan olla. Kolme karsinaa ovat periaatteessa ulkokarsinoita, joiden eteen on vain rakennettu katos ja sen tarpeen vaatiessa sulkevat liukuovet. Tallin takana on kolmen hevosen vaatimaton, hämärä pihatto. Omaa kenttää ei ole, mutta alle 500 m päässä pihasta on hiekkakuoppa jolla saa käydä ratsastamassa.
Ei todellakaan mikään lukaali siis, mutta yhdelle puolierakoituneelle omistajalle ja hänen eläinystävilleen aivan hyvä piilopaikka.

Omistajasta puheenollen, hän on 28-vuotias Eemil Sodantaival, taustapirun alter-ego joka hieman häntä muistuttaa mutta ei sitten kumminkaan ihan.
Eemil on yksinäinen susi, joka ei muiden ihmisten seuraa kaipaa. Hän ei viihdy pitkään seurassa ja välttelee pakollisia sosiaalisia kontakteja niin paljon kuin pystyy: Eemil viihtyykin vallan mainiosti kodissaan eläintensä parissa. Ihmisiin ei voi luottaa, mutta eläimet ovat suorasukaisia ja niiden kanssa kommunikointi paljon helpompaa kuin kanssakädellisten.

Hevosilleen Eemil tahtoisi taata mahdollisimman luonnollisen elämän, niin luonnollisen kuin ihmisten maailmassa pystyy: esimerkiksi karsinoista hän luopuisi kokonaan jos saisi lisää rahaa suuremman pihaton rakentamiseen. Eemil kyllä ratsastaa ja harrastelee eri lajeja ruohonjuuritasolla, mutta hänelle tärkeää on että hevonen on koulutettu niin että se pitää ratsastusta aktiviteettina ja hauskana haasteena. Siksi eteneminen tapahtuu hyvin verkkaisesti aina kyseisen hevosyksilön omaan tahtiin, mutta mihinkäs tässä maailmassa on kiire. Klassinen ratsastus sisältyy Eemilin filosofiaan.
Kaikenkaikkiaan Eemil on henkilö joka voisi olla ihan kiva jos vain jaksaisi olla muiden kanssa. Mutta kun ei jaksa.


Karsinajako

✚ Karsina 1: Geralt
✚ Karsina 2: Remu
✚ Karsina 3: -
✚ Pihatto: Vetta, Tatti

Tarhausjärjestys

✚ Oritarha: Geralt, Remu
✚ Pihatto: Vetta, Tatti
✚ Pikkutarha: -
✚ Takatarha: -

Pihatto keväällä 2020