Miksi liittyä meihin?

Virtuaalimaailma on pullollaan toinen toistaan hienompia talleja joiden toimintaan osallistua. Miksi siis tulisit juuri Zeniin hoitajaksi tai työntekijäksi? Miksi majoittaisit sen kallisarvoisimman puudeliratsusi juuri meille?

Koska:

 • Luotettavuus. Zen on ollut pystyssä vuodesta 2010 (nykyinen muoto löytyi 2013), eikä ole pääprojektina mihinkään katoamassa.
 • Ei paineita. Kaikilla on välillä kausia jolloin inspistä ei ole. Emme potki ketään pois sen vuoksi, vaan jatkat kirjoittelua/piirtämistä kun siltä tuntuu.
 • Mahdollisuus edetä tasoittain. Hoitajat saavat vapaaehtoisia tehtäviä ja haasteita, joiden avulla on mahdollista ansaita vähän ekstraa. Tasoja ei ole kuitenkaan pakko seurata, mikäli se ei omaan harrastamiseen sovi.
 • Hulppea miljöö. Eikä ihan mikä tahansa luksustalli, vaan paljon kultaa ja krumeluuria 1700-luvun tapaan sitäkin vanhemmassa linnaympäristössä.
 • Voit OIKEASTI oppia jotain uutta. Zenin hevoset koulutetaan ja ratsastetaan klassisesti vanhojen mestareiden, kuten Xenophonin ja Guerinieren, mukaan. Tunnit ja valmennukset ovat lomakepohjaisina interaktiivisia, vaatien yleensä jonkin verran tiedonhakua osallistujiltaan. Opit teoriassa vähintään perusasiat klassisesta ratsastuksesta, joita voit soveltaa myös irl: kaikki mitä virtuaalioppilaille kirjoitetaan, on samaa mitä taustapiru opettaa omille irl oppilailleen. Ilmaista etäopiskelua… 😉
 • Historialliset lajit. Tämä osuu vähän edelliseen kohtaan, mutta klassisten oppien lisäksi pääset tutustumaan pintaa syvemmälle mm. skill at arms:iin ja joustaamiseen.
 • RPG-mahdollisuudet ovat loputtomat. Historiallinen ympäristö nykyajassa on oikea inspiraatiosampo. Allekirjoittanut on ollut foorumirpg-maailmassa vuodesta 2004, eikä tule lähtemään sieltä kulumallakaan. Kirjoitteluseuraa löytyy siis aina vähintään ylläpidosta.
 • Interaktiivinen. Tykkäät sitten harrastaa eniten oman hevosen päiväkirjan, roolipelaamisen, blogin tai Instagramin (#zensimstable) kautta, on Zen sinulle oikea paikka. Voit osallistua tallin eloon haluamallasi tavalla.

Mikäli edeltävä lista vakuuttaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi foorumin hakuboardille (vaatii rekisteröitymisen).

Tällä hetkellä yksityishevospaikkoja on vielä muutama jäljellä. Myös varapaikkoja voi kuitenkin kysellä esimerkiksi Keskustan Zen-ketjussa.
Hevoslistoilta löydät kaikki vapaat hoitohevoset. Myös joillekin yksityishevosille saatetaan ottaa hoitajia: näistä on tieto hevosen omilla sivuilla.
Työpaikkoja on auki 3 kpl: 2 paikkaa tallityöntekijälle ja yksi ratsuttajanpaikka. Työntekijät saavat sopimuksen mukaan valmennuksia tms. palkaksi, joko kiinteänä palkkana tai sitten provikkana tehdyn työn perusteella. Lue lisää työtehtävien jakautumisesta (linkki avautuu Zenin foorumille).

Hahmonluonti

Esittelyä voi aina täydentää ajan kuluessa. Alkuun riittää minimissään pikkuinfo:

 • Koko nimi
 • Muutama perustieto, esim. ikä, sukupuoli, kansalaisuus tms.
 • Asema (groomi, työntekijä, yksityisenomistaja, muu?)
 • Mahd. hoitohevostoive mikäli hakee groomin virkaa.
 • Yksityisomistajalla hevosen osoite ja mahd. lisätiedot hoitoa koskien + karsinapaikkatoive.
 • Lyhyt kuvaus luonteesta ja ulkonäöstä, jotta muiden kirjoittajien/piirtäjien on helppo ottaa hahmo mukaan. :)
Enemmänkin saa tietenkin kirjoittaa, mutta tällä pääsee jo alkuun! Mallia voi katsoa foorumin muista esittelyistä.

Takaisin toiminta-sivulle

Sivusto toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla selaten.

Eksyksissä? Ehkä sivukartasta on apua.

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable.
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse.