KRJ Tarinakisat 28.05.2017

Hämyratsastajat (#246) järjestävät sunnuntaina 28.05.2017 Kouluratsastusjaoksen alaiset koulukilpailut, joiden kaikki luokat ovat tarina/tuotosluokkia. Kisat pidetään Närhimäen (ex Latun Talli) tiloissa.
Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 26.05.2017. Kilpailujen vastuuhenkilönä toimii Pölhö (VRL-01436), epolho@hotmail.com

Säännöt
⍟ Yhteen luokkaan otetaan max. 30 osallistujaa
⍟ Yksi hevonen saa osallistua max. kahteen (2) luokkaan koko kisoissa ja vain yhden (1) kerran yhteen luokkaan
⍟ Yhdeltä omistajalta voi osallistua max. kolme (3) hevosta yhteen luokkaan
⍟ Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen, hevosen VH-tunnus suositeltava mutta vapaaehtoinen
⍟ Tähän tai mihinkään muuhunkaan seuraan kuuluminen ei ole pakollista.
Osallistuminen
⍟ Osoitteeseen epolho@hotmail.com otsikolla "KRJ-tarina HäRa"
⍟ Muodossa luokka [rv] Ratsastaja (VRL-00000) - Hevosen Nimi VH00-000-0000 [rv] Tuotoksesi
❗ Poistathan asteriskin rivinvaihtokoodista.
⍟ Esimerkki: Luokka 1.
Mauno (VRL-01234) - Monipolle VH01-234-5678
Lorem ipsum dolor sit amet, eli tässäpä tämä hieno tarina. Piste.

Luokat ja osallistujatilanne


1. he C, 02/30
— Kerro miksi myöhästyit verryttelystä. Mielikuvitus palkitaan.
2. he B, 02/30
— Piirrä tai kirjoita kuvaillen suorituksesi huippuhetki. Tunnetta peliin!
3. he A, 01/30
— Kerro miten reagoit jonkun tullessa valittamaan ratsastuksestasi. Oletko viileä kuin viilipytty vai laukeaako mieletön rage? Mitä siitä seuraa?

Osallistujat

1. he C

1. Jannica (VRL-04799) - Lykkelig Matias VH16-053-0103
Suuntamme oli tänään Närhimäen koulukilpailut Matten kanssa. Aamusta jo sain heti sadatella, koska minulle luvattu matkatuki ei tietenkään ollut tullut perjantaina, "perhanan Kela" kirosin näpytellessäni samalla Christianin numeroa aamuheiniä jakaessa. Saatuani varmistuksen kisakyydistä ja ruokittuani vuonokaverukset suuntasin aamupalalle. No jääkaappihan oli tietenkin tyhjä, eipä siis tarvinnut mitään tehdä, huokasin.. Aloin harjaamaan hetken kuluttua Mattea, joka tietenkin oli jo eilisen pesun jälkeen piehtaroinut pahimmassa pissakohdassa minkä karsinastaan oli esiin kaivanut! Hyvän aikaa hallakkoa karvaa harjattuani luovutin ja kävin hakemassa perunajauhopussin kotoa. Sen turvin sain joten kuten orin kelvollisen näköiseksi. Sitten suojat vaan jalkaan ja menoksi. Olin onneksi edes tavarat pakannut eilen valmiiksi. Paikanpäälle saavuttuani oli ori saanut revittyä suojan jalastaan ja vanut tursusivat joka puolella kuljetuskoppia, tottakai koko komeuden kruunasi vielä minua ilman riimua tervehtivä ori, joka oli kiskonut etupuomin irti vimmassaan, kun heinät olivat loppuneet. Kiroten kävin kiireessä ilmoittamassa orin ja minut viime tingassa ja otin varariimun autosta. Sen jälkeen varustin hepan ja olimmekin jo komeasti myöhässä verkkaan vihdoin kerittyämme.

2. Mette (VRL-13589) - 22nd Century
Minä ja uljas ratsuni, Vaimo, olimme pahasti myöhässä verryttelystä. Ja vaikka kuinka toivoin, että olisin voinut syyttää hevostani, niin tällä kertaa syyllistä hakiessa täytyi tyytyä vain katsomaan siihen kuuluisaan peiliin. Olin laittanut herätyksen puoli tuntia liian myöhäiseksi ja sen jälkeen vielä torkuttanut kaksi kertaa. Lähtiessä olin unohtanut ratsastushousuni ja koska en mitenkään voinut ratsastaa kilpailusuoritustani juoksuhousuissani, piti meidän kääntyä 10 kilometrin ajomatkan jälkeen vielä takaisin kotiin. Ratsastushousujani hakiessa yläkerrasta onnistuin kompastumaan rappusissa ja sain kipeän vekin polveeni, joka piti tietysti puhdistaa ja paikata. Kun lopulta pääsimme kilpailupaikalla, sain syöksyä saman tien verryttelemään Vaimon kanssa. Niissä kuuluisissa juoksuhousuissa, joiden polvea koristi nyt vielä kaunis reikä.


2. he B

1. Mette (VRL-13589) - More Than 25 Reasons
Mustan kilparatsuni kanssa koko suorituksemme oli yhtä huippuhetkeä, mutta jos vain yksi kohokohta täytyy valita, niin se oli ehdottomasti pohkeenväistömme radan puolivälissä. Rekan kanssa olemme treenanneet niitä ahkerasti, mutta joskus ori on vain äärettömän laiska siirtämään jalkojaan tarpeeksi ja väistömme ovat laiskaa venkoilua vähän sinnepäin. Nyt ori keskittyi kuitenkin täydellisesti ja kantoi itsensä ryhdikkäästi radan alusta loppuun. Pohkeenväistössä se pisti parastaan, niin paljoa orin jalat eivät ole ennen taatusti menneet ristikkäin! Hymyilin orini selässä kuin Naantalin aurinko, sillä tämän paremmin en olisi osannut edes kuvitella sen suorittavan. Radalta poistuessammekin virnistelin vielä typerästi, ja ajattelin, että olkoon sijoitus mitä hyvänsä, tämä hevonen ansaitsisi kehuja ja porkkanoita ämpärikaupalla!

2. Jannica (VRL-04799) - Dancing Playmate Rewa VH16-012-0184
Masa väläytteli tänään helppo B radalla keväällä oppimiaan taitoja. Olin orista erittäin ylpeä, vaikkei radan ohjelmaan toki laukanvaihto kuulunutkaan. Se oli kuitenkin lajissaan ensimmäinen Masan kanssa, joten tottakai kehuin orin maasta taivaisiin, vaikka hieman miinuspisteitä ohjelmasta siten saimmekin.


3. he A

1. Mette (VRL-13589) - 24 Shades of Blonde
Olin suorittanut jo oman osuuteni näistä karkeloista ja vaikka Blondin kanssa meillä ei ollut mennyt aivan nappiin, olin silti ihan rauhallisin mielin ja tyytyväinen suoritukseemme. Kauhukseni huomasin kuitenkin kilpailujen järjestäjän Pölhön marssivan minua kohti melko kiukustuneen näköisenä. Suunnittelin jo pakenevani hevosautomme uumeniin, mutta se oli jo myöhäistä. "Hevoses tuhosi sitten mennessään meidän uudet istutukset", ilmoitti kilpailujärjestäjä. "Joo se vähän maistoi, mutta ei hätää, me kyllä korvataan teille uudet kukat", vastasin ja yritin parhaani mukaan kuulostaa rauhalliselta. "Ja uuden nurmen tohon kentän ulkopuolelle?", kysyi Pölhö jo vähän rauhoittuneena. "Joo, se myös", vastasin yrittäen hymyillä vaikka mielessäni laskin jo hintaa näille kisoille ja Blondin napostelemille kukille ja pilalle kuopimalle nurmelle. Pölhö ilmoitti laittavansa laskun postissa ja poistui paikalta tyytyväisenä. Maksumieheksi joutuva (ex-)mieheni Jaakko sen sijaan ei kuulostanut yhtään tyytyväiseltä, kun soitin ja kerroin hänellekin tapahtuneesta.