Image

(Hevos)taide

Muotokuvat, kirjojen kuvitukset, tunnusten suunnittelu (myös heraldiikka) sekä erilaiset havainne- ja kaaviokuvat — mitä tarvitsetkin, sen teen!

Välineinä ovat digitaaliset alustat, puu- ja vesivärit, akryylimaalit sekä öljyvärit. Erilaisia tekniikoita voi myös yhdistellä: voin esimerkiksi aloittaa kuvan vesiväreillä ja viimeistellä siitä printin digimuodossa.

Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut.
Kaikkiin hintoihin sisältyy alv.

Image

Hinnasto digitaalitöille

Klikkaamalla näet esimerkkikuvan.

Digitaalinen semirealistinen kuva printtitarkkuudella 65 € (max. A3)
Digitaalinen tyylitelty kuva web-käyttöön 42 €

Verkkokäyttöiset kuvat ovat max. 1000 x 800 px leveitä (RGB-8, 300 dpi). Printtikäyttöön tulevien kuvien koko määräytyy halutun tulosteen mukaan (CMYK-8, 300 dpi).

Image

Hinnasto vesiväri-, akryyli- ja puuväritöille

Jokaiseen kuvaan kuuluu simppeli tausta. Taustan jättäminen pois vähentää hinnasta 5 €. Mikäli haluat tarkan ja erityisen yksityiskohtaisen taustan, hintaan lisätään 6 €
Jos sinulla on erikseen toivetta paperilaadusta, kerrothan siitä tilauksen yhteydessä. Akryylityöt tehdään oletuksena pingotetulle kangaspohjalle.

A5 ja sitä pienemmät 50 €
A4 70 €
A3 85 €
A2 100 €

Image

Öljyvärimaalaukset

Öljyvärimaalauksen hinta sovitaan aina erikseen tilauksen yhteydessä. Hintaan vaikuttaa taulun koko sekä yksityiskohtaisuus. Lähtöhinta on 100 €.
Öljyvärityötä tilatessa kannattaa ottaa huomioon pitkä valmistumisaika. Jokaisen kerroksen tulisi saada kuivua ainakin kuukauden verran, joten työtä voi joutua odottamaan. Kaikki työt vernissataan oletuksena, joten mikäli et tahdo pinnoittaa maalausta/tahdot tehdä sen itse, muistathan mainita sen tilauksen yhteydessä!

Image

Erityistoiveet

Kuvissa esiintyy oletuksena yksi henkilö/ratsukko. Mikäli tahdot kuviin huoliteltuja lisähahmoja, lisätään hintaan 5 €/hahmo.

Mikäli tahdot kuvaan erityisen huolitellun ja tarkan taustan, lisätään hintaan 6 €.