Tervetuloa maailman laidalle

добро́ пожа́ловать!

Loppuunpalaneen laukkamogulin uusi elämä Siperiassa rakkaiden ahaltek-hevostensa keskellä, kaukana kaikesta — ja kaikista. Hyvästi yhteiskunta!

Vecno on alunalkujaan 2009 perustettu täysin virtuaalinen ahaltek-siittola, josta vuodet ovat muovanneet tarinoinnin ja verkkaisen elämän pyhätön. Pääpiruna sivustolla toimii Pölhö (VRL-01436), ja tarinoita siivittää apukätenä myös Minni (VRL-10337). Kulloisenkin tekstin kirjoittajan näet postauksen alalaidasta: siinä missä Pölhö kirjoittaa yleisvaltaisesti Vecnon tarinaa eteenpäin, Minnin kautta pääsee seuraamaan nuoren Ivan-pojan tempoilua.

Jätä kiire hetkeksi harteiltasi, ja pysähdy haistamaan ylängön raikasta viimaa. Tunnetko jo talven tuoksun?

Ylängöllä tapahtuu

Seuraa Vecnon tapahtumia Instagramissa ja blogissa.

Vecno pähkinänkuoressa

Rekisteröity VRL:on tallilistalle tunnuksella VECN6805. Ylläpitäjänä toimii Pölhö.
Vecno painottuu nykyisin vahvasti tarinointiin. Tallin luonteen vuoksi ylängön hevoset eivät kilpaile muissa kuin VHRY:n ja VMRJ:n lajeissa, mutta koska Pietarin toimipiste on edelleen olemassa, voivat siellä asustavat hevoset kilpailla myös muilla aloilla. Pietarin talli elää omaa elämäänsä npc-paikkana, eikä sen murheet kosketa Siperian puolta, vaikka Arturovin omistuksessa paperilla onkin.
Hevoset ikääntyvät KATT-ikääntymisellä, eli 1 irl a = 2 url a. Kerran irl-vuoteen, yleensä keväisin, on kasvattimyynnin aika.