Harrastelua hevosten ehdoilla

Tallipaikkoja, hevosten koulutusta sekä klassista ja akateemista opetusta.

Karsina- ja pihattopaikkoja

Vuokraamme karsina- ja pihattopaikkoja kuukausimaksulla. Mikäli olet kiinnostunut majoittamaan hevosesi/ponisi meille ja ajatusmaailmamme kohtaa, voit lukea aiheesta tarkemmin täältä.

Tällä hetkellä kaikki vieraspaikkamme ovat täynnä. Paikkoja voi kuitenkin kysellä etukäteen: ilmoitamme jonottajille aina kun paikka vapautuu.

Opetus

Emme ole varsinainen ratsastuskoulu, mutta halukkaille opetamme akateemisen ratsastustaiteen henkeen erikseen sovittuna. Tiloissamme myös järjestetään eri opettajien toimesta kurssituksia, kuten esimerkiksi ratsastusjousiammuntaa. Ilmoitamme tulevista tapahtumistamme Facebook-sivullamme.

Hoitohevoset

Haukkalevästä on mahdollista saada itselleen hoitohevonen, mikäli tahtoo päästä syvemmälle mukaan tallielämään ja opettelemaan intensiivisemmin hevosten hoidosta ja ylläpidosta. Hoitajille ei ole yläikärajaa, vaan meille ovat myös aikuishoitajat tervetulleita — hevosmiestaidot kuuluvat kaikille! Hoitajat pääsevät myös opettelemaan maastakäsittelytaitoja hoitsunsa kanssa hoitotoimien lisäksi.
» Mikäli kiinnostuit, lue täältä lisää.