Tervetuloa Närhimäelle

Närhimäki on pieni ja vaatimaton Itä-Suomalainen virtuaalitalli, oman pienen torpan pihaan rakennettu, eikä sillä tule olemaan koskaan isompaa tarkoitusta kuin olla kotitallina Eemil Sodantaipaleen hevosille. Porukkaa ei siis pihassa pyöri muuten kuin korkeintaan kylän tyttöjä käymässä silloin tällöin ratsastamassa hevosilla — mikäli siis vain uskaltavat, sillä erakkoluontoisen Eemilin tiedetään olevan sielultaan kitkerä ja muutenkin vallan outo.

Närhimäen tarina alkaa vuodesta 2005. Vuosien saatossa on nimi muuttunut (Nuuhkun Tallista Latun Talliksi ja siitä nykyisekseen) ja tallissa tehty mitä aina milloinkin huvittaa: väliin on mahtunut niin ratsastuskouluvaihetta, suokkikasvatusta, suurtallihaaveita kuin yksityistalliakin, joten kukaan ei voi väittää etteikö kaikkea oltaisi kokeiltu! Nyt Eemil on kuitenkin kyynistynyt ja saanut tarpeekseen julkisesta elosta: keväällä 2017 hän möi suuren tallinsa ja muutti perämetsiin jöröttämään yksin torppaansa kolmen hehtaarin tontilleen.

Närhimäki ei kuvia kumartele, täällä on aina tehty mikä hyvältä tuntuu ja tehdään jatkossakin. Pois siis tiukat pipot ja kukkahatut!

Viihdythän (muttet liian pitkään),
Eemil Sodantaival (VRL-01436)