Alkeisleiri 6.-8.08.2018

Kolmen päivän pituinen alkeisleiri sopii vähän ratsastaneille ja täysin kokemattomille lapsille (minimi-ikä on seitsemän vuotta) ja aikuisille. Aloitamme joka päivä klo 9:00 ja virallisesti lopetamme 16:00, mutta toki pidemmäksikin aikaa saa jäädä jos tahtoo. Etenemme jokaisen oman tahdin mukaan, aloittaen hevosiin tutustumalla ja hoitamiseen sekä varustamiseen perehtymällä. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ei tarvita, pelkkä utelias mieli ja oppimisenhalu riittävät! :)

Leiri sisältää vähintään 1h ratsastusta päivässä; hevosten hoitoa ja innostuksen mukaan uusien taitojen, kuten hevosen juoksutuksen, opettelua; omat nimikkohevoset leirin ajaksi; säiden mukaan uimista ja saunomista valvotusti; innostuksen mukaan myös tilan muiden eläinten, kuten lampaiden, hoitamista; mihin vain intoa ja tahtoa löytyy, sillä rakennamme leirin oheistoiminnan pitkälti osallistujien toiveiden mukaan.

Hinta on 100 € per osallistuja, sisällyttäen ruoat (lounas & välipala), majoituksen ja lainavarusteet. Leirille otamme max. 5 osallistujaa. Mikäli innokkaita osallistujia riittää, voimme järjestää toisenkin leirin.
Kerrottehan mahdolliset allergiat ilmoittautuessanne! Huomaattehan myös ettei osallistujia ole leirin puolesta vakuutettu, joten oma vakuutus tai ratsastusseuran jäsenyys ovat suositeltuja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Päivi puh. 044 0555734
Mikäli emme pääse heti vastaamaan, jätäthän tekstiviestin niin otamme yhteyttä.

Tervetuloa maaseudun rauhaan!